[YARDIM] WWW SEARCH COM Kaldırma !

RapsyBaraRS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Beyler şu an çok sinirliyim. bir program yüklerken (virüslüymüş) kendi kendine search diye br şey yükledi bilgisayardan kaldırsamda taracılarımda nedense hala bulunmakta ve internette hiçbir çözüm bulamadım lütfen bilen yardım etsin. (BU PROGRAMI YAPANLARIN ALLAH BİN BİR TÜRLÜ BELASINI VERSİN)

Raptork

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Banada eskiden portal sepeti diye virüs gelmişti. Onu silmek baya zor öncelikle. İlk bir kayıt defterine bak oralarda onun kayıtları oluyor onları silebilirsin. Sonra bak bi dosyalara falan genelde Windows klasörüne yüklüyor kendini buldurmamak için. Revo uninstaller dene onla silmeyi dene. Aklıma gelenler bu kadar yinede biraz daha araştır.

RapsyBaraRS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Buyur :)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
denedim ancak çalışmadı. :(

Banada eskiden portal sepeti diye virüs gelmişti. Onu silmek baya zor öncelikle. İlk bir kayıt defterine bak oralarda onun kayıtları oluyor onları silebilirsin. Sonra bak bi dosyalara falan genelde Windows klasörüne yüklüyor kendini buldurmamak için. Revo uninstaller dene onla silmeyi dene. Aklıma gelenler bu kadar yinede biraz daha araştır.
HEMEN DENİYORUM. Bu arada pc Windows 10 (belki 10 için çözüm vardır diye söylüyorum.)

Raptork

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Maalesef denedim ancak o da bir işe yaramadı. bu arada kayıt defterinden sadece search sile bildim ancak en az 50 search dosyası var diğerleri silinmiyor ne yaplamıyım ?
Çokta bilmeden kurcalamanı tavsiye etmiyorum bende tam bilmiyorum kayıt defteri biraz sıkıntılı yani yanlış şeyler silebilirsin virüsün tam olarak yerini bulmaya çalış revo uninstallerdan falan bazen Windows dosyasına kuruluyor

RapsyBaraRS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Windows dosyasında yok revo uninstaller ı deniyorum şu an

revo uninstaller dan kaldıracağım ancak search dosyası yok ki ?

RapsyBaraRS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
işte sıkıntı orda klasörü yada uygulaması yok şu an bilgisayarda search diye bir şey yok ancak taracımı başlattığımda www-searching.com sitesine giriyor. başlangıç sitesini de değiştirdim. şöyle bir şey var adwcleaner firefoxta kini kaldırmış. ancak Microsoft Edge de hala var.

KorayAras

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlat / Regedit / HKEY_LOCAL_MACHİNE / SOFTWARE / MİCROSOFT / İNTERNET EXPLORER
buraya kadar geldiğinizde search olan bölümde veya onun altında tek tek bakın mystart ile ilgili olen herşeyi komple silin.

Bi deneyin bakalım %100 olacağından emin değilim B/

RapsyBaraRS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Küçük bir sorun var. Ben İnternet Expleorer değil Microsoft Edge kullanıyorum dediğim gibi bilgisayar Windows 10