- En iyi cevaplar
- 0
Hmm tarayıcıyı sıfırlamayı denediniz mi?Küçük bir sorun var. Ben İnternet Expleorer değil Microsoft Edge kullanıyorum dediğim gibi bilgisayar Windows 10
Hmm tarayıcıyı sıfırlamayı denediniz mi?Küçük bir sorun var. Ben İnternet Expleorer değil Microsoft Edge kullanıyorum dediğim gibi bilgisayar Windows 10
Sizin için bir kaynak buldum buradan tarayıcı sıfırlamayı deneyin.Nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Bir Küçük Sorun Daha Var. Bunun için bilgisayarı tekrar başlatmam lazım ama bilgisayarda şifre var ve kapatırsam bir daha asla açamam. (Abimin izni olmadan ki oda vermez.(8. Sınıf olduğum için TEOG var da yasak da varSizin için bir kaynak buldum buradan tarayıcı sıfırlamayı deneyin.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Sizin için en fazla bu kadar yardımcı olabilirim, artık başka bir zaman bu problemi halledersiniz, sınavınız da başarılar.Bir Küçük Sorun Daha Var. Bunun için bilgisayarı tekrar başlatmam lazım ama bilgisayarda şifre var ve kapatırsam bir daha asla açamam. (Abimin izni olmadan ki oda vermez.(8. Sınıf olduğum için TEOG var da yasak da var))