CrazyQueen
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
sunucuya girenlerin skin i gözükmüyor steve veya alex olarak gözüküyor nasıl ayarlicam onu
bu olmuyor.1.8 serverlarda premium olsan bile skin gözükmez onun yerine skinrestorer (eğer spigot kullanıyorsan) indirerek skinler gözükebilir.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Perm verdiniz dimi oyunculara flan. Hata veriyor ise hata kodunu buraya atabilirmisin.bu olmuyor.
sunucuda protocolib vault ve bu plugin var oyuna girince steve oluyorlarPerm verdiniz dimi oyunculara flan. Hata veriyor ise hata kodunu buraya atabilirmisin.
craftbukkit mi kullanıyorsunuz ve server sürümü nedir ?sunucuda protocolib vault ve bu plugin var oyuna girince steve oluyorlar
Bak yapacağın şey craftbukkit kullandığın için skinsrestorer çalışmıyor. Skinsrestorer spigot da çalışıyor. Ya serverini premium yapacaksın ya sürmünü düşeceksin (1.7 ye) yada craftbukkit yerine spigot kullanacaksın.craftbukkit ve sürüm 1.8
bir şey daha isticektim spigot 1.8 linki atabilir misin 1.8.X yalnız bulamadım daBak yapacağın şey craftbukkit kullandığın için skinsrestorer çalışmıyor. Skinsrestorer spigot da çalışıyor. Ya serverini premium yapacaksın ya sürmünü düşeceksin (1.7 ye) yada craftbukkit yerine spigot kullanacaksın.
bir şey daha isticektim spigot 1.8 linki atabilir misin 1.8.X yalnız bulamadım da