Yardımciı Olmak :)

yomukyok

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir sorunuz vardır cevap alamıyorsunuzdur bi plugin paketine ihtiyacınız var ya aylar sonra yada paralı buluyorudunuz sizin icin elimden geleni yaparım tek bir yorum atma ile aradıgınız seyin cevabını en gec 5dk icinde 0Tl karsılıgında alacaksınız! Lütfen yorum atınız. Eterki kimselerin ayla cözemedigi konu ise konu olustururum.

AwzmDanny

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Abi türkçe yazayım demişsin ama yine bütün harfleri birbirine karıştırmışsın :)

Reddy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
VIP üye olmak için mi çalışıyorsun?Yoksa gerçekten yardım etmek için mi?Doğruyu söyleyebilirsin.Ben de VIP olmak istiyorum.

Reddy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
VIP uye mi var xD
Minecraft Türkiye PVP Server'ları açılıyor.VIP olabilmek için para ödemiyorsun.Forumdaki konularına ve mesajlarına göre VIP olma hakkı kazanıyorsun.Örneğin yardım isteyen birine yardım etmek için bir yorum yazdığında server'da VIP olma şansın artar.Duyurular kısmında ayrıntılı bilgiyi görebilirsin.

En iyi cevaplar
0
ha tamam sonradan jeton düştü yok dostum her sevgilis olan abaz mı o zaman erkeklerle uğraşalım bu sefer ga oluruz dimi :sick:

normal insan kalmadı.

lordarthur

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaslar benim bir sorunum var konularda destek bölümünde bir bakın ya 1 aydır kımse cevab yazmıo sorun multıplayer ıle ilgili