AwzmDanny
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
ha tamam sonradan jeton düştü yok dostum her sevgilis olan abaz mı o zaman erkeklerle uğraşalım bu sefer ga oluruz dimi :sick:
normal insan kalmadı.
O anlamda söylemedim.Burada kız mı aranır lan
ha tamam sonradan jeton düştü yok dostum her sevgilis olan abaz mı o zaman erkeklerle uğraşalım bu sefer ga oluruz dimi :sick:
normal insan kalmadı.
sorunun neyse ben belki çözebilirimarkadaslar benim bir sorunum var konularda destek bölümünde bir bakın ya 1 aydır kımse cevab yazmıo sorun multıplayer ıle ilgili
kardes bu hata genelde sw de sıksık lag olunca olur örneğim; lagdan wg li yerleri kirarsin canin gitmez adamlara vuramassin mesaj yazamnssin sadece yürürsün sonra sw den atar ve girince o eror verir yani bunu bi cagresi yokben multiplayer e girdiğimde 1 kaç sn sonra boyle eror veriyor internal exception: java.net.socketexception: software caused connection abort: socket write eror ne yapıyım
onla bir alakasi yok ben hep hamacsiz sw oynuom bendede oluyorkendm sw kurdum hamache onda bozuldu
Sıkıldım. yardıma ihtiyaci olan yorum atsın.
Zaten port açamassan ipi veremenki eyereki sorun internetteyse müşteri hizmetlerine basvur[DOUBLEPOST=1377511467,1377511398][/DOUBLEPOST]Benimde canım bır soru sormak istedi minecraft 1.6.2 premium hilesi nedir acaba?