Yav heNe yazık ki o da büyük değil.
-Çocukça her şeye cevap vermeler
-"Yok sensin" demeler
-"Ok by by" diyip ergen ergen tavırlar sergilemek
-Ve en önemlisi, bir yazıyı okumayıp onla dalga geçmek
Olgunluğun ve zekanın işareti mi? Hayır değil.
liseli olduğumu kim söyledi ?Neden gaza geliyorsun ki hemen? Sadece oradan kanıtlamaya çalışırsan inandıramazsın. Hemen laf sokma çabalarına girme.
![]()
şahir de ne varki meslek adıHmm, şahir. Alırım bi dal![]()
AOJRPIAHIRLHAHTLAHNTOYav he
liseli olduğumu kim söyledi ?
şahir de ne varki meslek adı
16 yaşında olduğunu iddia ediyor isen ve normal bir insan isen lise okuyorsundur da ondan. Tamamen bir öngörü.Yav he
liseli olduğumu kim söyledi ?
şahir de ne varki meslek adı
gülme öyleAOJRPIAHIRLHAHTLAHNTO
ŞAHİR ANJHTOAJHTAHNKTATA
niye küfür ediyorsun ben sana or dedim mi ?or ''şair''![]()
Çalışıyorum.16 yaşında olduğunu iddia ediyor isen ve normal bir insan isen lise okuyorsundur da ondan. Tamamen bir öngörü.
Saçma 2 3 cümle atacağına git oyun oynaBirincisi, şahir değil, ŞAİR
İkincisi, şairlikle dalga geçilemez. Özellikle senin gibi bir insan asla dalga geçemez. Şairler kadar onurlu insanlar ya vardır ya yoktur bu hayatta çünkü. Bir şiir koyayım da şuraya tam olsun.
ANLATAMIYORUM
Ağlasam sesimi duyar mısınız,
Mısralarımda;
Dokunabilir misiniz,
Gözyaşlarıma, ellerinizle?
Bilmezdim şarkıların bu kadar güzel,
Kelimelerinse kifayetsiz olduğunu
Bu derde düşmeden önce.
Bir yer var, biliyorum;
Her şeyi söylemek mümkün;
Epeyce yaklaşmışım, duyuyorum;
Anlatamıyorum.
O us(akıl) ile seni işe alan bir patron bulduysan tebrik ederim.gülme öyle
niye küfür ediyorsun ben sana or dedim mi ?
Çalışıyorum.
Saçma 2 3 cümle atacağına git oyun oyna
Adam Orhan Veli'nin en iyi şiirine "saçma" dedi. ya saçma dedi lan. Orhan Veliye hakaret, yenileşmeye hakarettir, Gariplere hakarettir. Sen bunu gerçekleştirecek zeka seviyesinde değilsin. Olamayacaksın zaten. O zaman haddini bil.Saçma 2 3 cümle atacağına git oyun oyna
Patron babamO us(akıl) ile seni işe alan bir patron bulduysan tebrik ederim.![]()
or.... demeye çalıştığını biliyorum''or'' bir küfür ha
İngilizce terk ingilizce vefat![]()
AJPIOAHNPOITHNAPONOTPatron babam
or.... demeye çalıştığını biliyorum
Al sana adam gibi şiir,Adam Orhan Veli'nin en iyi şiirine "saçma" dedi. ya saçma dedi lan. Orhan Veliye hakaret, yenileşmeye hakarettir, Gariplere hakarettir. Sen bunu gerçekleştirecek zeka seviyesinde değilsin. Olamayacaksın zaten. O zaman haddini bil.
İlkokul 4. Sınıfta "Or" u gösteriyorlardı. Sanırsam arkadaş üçüncü sınıf S:Cidden liseli olduğunu sanmıyorum, or'ü küfür olarak kullanıdığımı sanman![]()
Abi forumdan atın şu alığı. Saçma saçma konuşuyor değişik. Tamam İngilizce bilmek zorunda değilsin ama oradaki ''or'' kelimesinin de sövgü olmadığını az çok anlamış olman gerekirdi.Patron babam
or.... demeye çalıştığını biliyorum
şu an yaptığın TÜM ŞAİRLERE HAKARETTİR. NECİP FAZIL'DAN, NAZIM HİKMET'E, ORHAN VELİ'DEN, CAHİT SITKI'YA, BAUDELAİRE'YE, AHMET HAŞİM'EAl sana adam gibi şiir,
Minecraft oynuyorum,ağlıyorum
üzerime bir crepper geliyor,patlıyorum
Sizi duyuyorum zombiler, yavruları
mutlu olun hep küp adamlar !
kötü mü söyle parodi falan yapılabilir böyle iş var[DOUBLEPOST=1435217940,1435217892][/DOUBLEPOST]şu an yaptığın TÜM ŞAİRLERE HAKARETTİR. NECİP FAZIL'DAN, NAZIM HİKMET'E, ORHAN VELİ'DEN, CAHİT SITKI'YA, BAUDELAİRE'YE, AHMET HAŞİM'E
ŞİMDİ ADAM OL HADDİNİ BİL LAN.
Edabiyat diye bir his mi var o ne ?Abi forumdan atın şu alığı. Saçma saçma konuşuyor değişik. Tamam İngilizce bilmek zorunda değilsin ama oradaki ''or'' kelimesinin de sövgü olmadığını az çok anlamış olman gerekirdi.
Bir de Orhan VELİ'nin şiirine saçma demen gerçekten içinde az da olsa edebiyat hissinden yoksun olduğunun bir göstergesidir.
![]()