Whoproshenob
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Rahat bırakın şunu. Yaşına fazladan 6 yı eklemiş gelip burda laf atışıyor. Hadi çocuğum git yemeğini ye de soğumasın...
anladımEdebiyat hissi denen nen sadece ''şahirlerin'' şiirlerini okuyup geçen, onlara değişik ve pestenkenari ''parodiler'' uyduranların yoksun olduğu bir duygudur. Bu duyguya sahip insanlar gerçekten çoğu olaya olgun ve usluca yaklaşırlar. Ayrıca bu hisse sahip insanlar El günün görüp görmediği en iyi şahirlere laf atmazlar. Aksine onların şiirlerini okur, anlamaya çalışır ve eğer anlattığı kendine mantıklı gelirse kendine hayat felsefesi edinir.
Binevi Mello'nun dediği gibi de tanımlanabilir.
o değilde aşağılarken bile yemeğin soğmasın diyorsun sen yemek yemiyor musun süt iç desen anlıycam daRahat bırakın şunu. Yaşına fazladan 6 yı eklemiş gelip burda laf atışıyor. Hadi çocuğum git yemeğini ye de soğumasın...
anladım
Edebiyat, bir insanın hislerini ve duygularını sözel bir şekilde anlatmasıdır![]()
Anlamana şaşırdım ama yine de olumlu bir gelişme.
Edebiyata hakaret eden bir kişinin edebiyatın anlamını bilip bilmemesi pek bir şeyi değiştirmez.Edebiyat, bir insanın hislerini ve duygularını sözel bir şekilde anlatmasıdır
hakaret mi ettik sevmek zorunda değilim ben Orhan VELİ'nin şiirleriniEdebiyata hakaret eden bir kişinin edebiyatın anlamını bilip bilmemesi pek bir şeyi değiştirmez.
Sevmesen de saygı duymak zorundasın. Bahsi geçen ''şahir'' el günün en iyi ''şahir''lerinden birisi çünkü.hakaret mi ettik sevmek zorunda değilim ben Orhan VELİ'nin şiirlerini
Evet hakaret ettin. "Saçma" dedin. "Saçma şiirlere değil benim şiirlere bak" dedin. Daha ne diyesin?hakaret mi ettik sevmek zorunda değilim ben Orhan VELİ'nin şiirlerini
yanlış yazmış olabilirim şair'i dalga geçmek zorunda değilsiniz. Ayrıca saygım sonsuz ama sevmiyorumSevmesen de saygı duymak zorundasın. Bahsi geçen ''şahir'' el günün en iyi ''şahir''lerinden birisi çünkü.
Bir şiire "saçma" demek o şiire saygı duymadığını gösterir.yanlış yazmış olabilirim şair'i dalga geçmek zorunda değilsiniz. Ayrıca saygım sonsuz ama sevmiyorum
''Saçma,, kelimesini kullanman bir hakaret söylemidir ve o kişiye ''Saçma,, kelimesini doğrultman tamamen bir saygısızlıktır.yanlış yazmış olabilirim şair'i dalga geçmek zorunda değilsiniz. Ayrıca saygım sonsuz ama sevmiyorum
Ah be anda ben bu yazıyı okur iken beynim yandı ki sen yazar iken neler olmuştur?Forumdaki Son Konular yerinde tam olarak 7 konu gösterilmekte.
Şu an bu konuda kavgalı 3 kişi var.
7-3 = 4
kavgalı, dalgalı kelimesi ile benziyor...
bunlar size şüpheli görünmedi mi?
Biliyorum.
İnsanların 2 kolu 2 bacağı vardır.
Vel**lerinde 2 kolu ve 2 bacağı vardır.
2+2 = 4.
Forumda toplam olarak 17 yetkili var.
17+4 = 21
İlerminati üçgeninde 3 kenar var.
21/3 = 7.
Forumdaki Son Konular yerinde tam olarak 7 konu gösteriliyor.
Evet, biliyorum!
Minecraft Türk Forumu = *****minati Confirmed.