Yeni aldığım civcivlerim :)

Videonun devamını Çekeyimmi?

• Kullanılan toplam oy
    7

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Dün aldığım inigliz sussex civcivleri :) ipadımın alanı dolmasaydı daha uzun çekerdim :) resimleri varda onlarda ipadımda.

Video (Kendim Çektim):

VİDEONUN DEVAMINI ÇEKİMMİ? ÇEKMEYİMMİ? YORUMLARA YAZIN :)

Son düzenleme:

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
solda kımıldamayan gidici gibi d o deilde ev villa sanırım:)
O biraz ufak ama yemek yiyip su içiyor. Akşam az uyumuş gibi sakin ileride düzelir.[DOUBLEPOST=1430244357,1430244319][/DOUBLEPOST]
Videoyu sakın açmayın, ilk 1 dakika evin bahçesini gezdiriyor, civciv görmek istiyorsanız son 30 saniyeye bakın.
ipadımın hafızası dolduda diğer videoda direk civcivleri göstereyim isterseniz ama yarın güzel oluyor böyle önce hedefe doğru gisiyorsun sonra hedefi çekiyorsun :) o yüzden öyle yaptım. Ama rahatsız olan varsa diğer videomda öyle çekmem.

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ev... Ev... Ev... Ev oldukça fazla büyük. Ve ço-çok güzel... (Civcivller ayrı bir güzel :D)
aslında ev benim sayemde alındı babamla alnlaşmaya girdim. Ama büyük anlaşmaydı babam nede olsa yapamaz dediş geçti sonra yaptım. ( derslerle ilgili bir anlaşma )[DOUBLEPOST=1430244629,1430244597][/DOUBLEPOST]
Benim ördeğım vardı,annem nasıl desem....organik gübreyi fazla kaçırıyorlardı diye pazarcıya geri verdi,adamlar kesin kesti :S
Ördek tatlı ama kirli oluyor :/

Shwpen

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O biraz ufak ama yemek yiyip su içiyor. Akşam az uyumuş gibi sakin ileride düzelir.[DOUBLEPOST=1430244357,1430244319][/DOUBLEPOST]
ipadımın hafızası dolduda diğer videoda direk civcivleri göstereyim isterseniz ama yarın güzel oluyor böyle önce hedefe doğru gisiyorsun sonra hedefi çekiyorsun :) o yüzden öyle yaptım. Ama rahatsız olan varsa diğer videomda öyle çekmem.
Bence hedefe gitmeyi biraz kısalt,ben o kısımları da beğendim ama civcivleri daha da göster :) ev güzelmiş bu arada :D

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
aslında ev benim sayemde alındı babamla alnlaşmaya girdim. Ama büyük anlaşmaydı babam nede olsa yapamaz dediş geçti sonra yaptım. ( derslerle ilgili bir anlaşma )[DOUBLEPOST=1430244629,1430244597][/DOUBLEPOST]
Ördek tatlı ama kirli oluyor :/
Keşke ben de o zamanlar şunu deseydim "karnede hepsi 100 olursa bana formüla1 al." . (tabii ki de şaka yapıyorum :D.)