bahçenin ayrı biyerine tellerden büyük kafes yaptır ozaman kutuda yaşamaz onlarkedi var![]()
bahçenin ayrı biyerine tellerden büyük kafes yaptır ozaman kutuda yaşamaz onlarkedi var![]()
benimde civcivim vardı. büyüdü köye götürdük orda büyüdü mideye götürdük ssO biraz ufak ama yemek yiyip su içiyor. Akşam az uyumuş gibi sakin ileride düzelir.[DOUBLEPOST=1430244357,1430244319][/DOUBLEPOST]
ipadımın hafızası dolduda diğer videoda direk civcivleri göstereyim isterseniz ama yarın güzel oluyor böyle önce hedefe doğru gisiyorsun sonra hedefi çekiyorsuno yüzden öyle yaptım. Ama rahatsız olan varsa diğer videomda öyle çekmem.
butuda güzel olur d boyle alacan en iyisi şişte çevircen asdadas dbüyüyünce güzel tantuni olur bunlardan![]()
bu hafta sonu bi piknik ayarlıyım mangal felanbutuda güzel olur d boyle alacan en iyisi şişte çevircen asdadas d
Orda yaşamayacaklar 2metre * 2 metre alan var orda yaşayacaklar ve ara sıta dolaştırıcağız.[DOUBLEPOST=1430251426,1430251206][/DOUBLEPOST]bahçenin ayrı biyerine tellerden büyük kafes yaptır ozaman kutuda yaşamaz onlar
Daha küçükler akşam soğuk oluyor. Akşamlarıda sıcak olsun kümese koyacam. O ışık'da içerinin ısısını arttırıyor o yüzden koydum. 15 gün daha kalacaklar kutuda sonra kümese geçecekler. Zaten 10 civciv daha gelecek kutuyu büyütebilirim. Birde o ışık meselesini araştırdım birçoğu kişi sorun olmaz dedi ama hava sıcak sabahları kapatabilirsiniz dedi. O yüzden sabahlsrı kapalı akşamları açık tutacağım.[DOUBLEPOST=1430251472][/DOUBLEPOST]Videonun %80 i gezme olmuş resmen. 2 incisi o civcivler o kutuda o şekilde saklarsan çok yakında ölürler haberin olsun belliki ışıklarını kapatmıyosun sürekli ışığa maruz bırakmışsın hayvanları hiç hoş değil sabah mı akşam mı bilemezler hayvanların düzenini berbat edersin.
Neden attınBenimde 2 Tane Vardı Küçükken Büyüdüklerinde Birini 2. Kattan Atmıştım Ayağı Kırılmıştı Sonra Ölmemişti Ayağı Kırılmıştı Sonra İşte Onu Yedim. Burda Böyle Bir Anımdır