Yeni bilgisayar mı alsam yoksa yeni ekran kartı mı alsam?

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
İşlemci intel i7 3770
Ram 8 gb DDR3
Ekran kartı : amd radeon hd 7570
Anakart :?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Nüfus sayımcısı klavyenin üstüne oturursa böyle başlık çıkıyor.

GaLaxY

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarın laptop mu? Masaüstü mü? Bence ekran kartını değiştir özelliklerin iyi gözüküyor.

_ReVenGee_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ekran Kartını Yenile İşlemcin İyi Baktıgıma Göre Ekran Kartınız Leptop İçinYani Pc'niz Notebook Anakartı Üzerinde MXM Slotu Yoksa MAlesef Ekran KArtı Degişmiyor Onun İçin Anakart'ınızıda Yazmanız Daha Yararlı Olurdu. :notch:

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ekran Kartını Yenile İşlemcin İyi Baktıgıma Göre Ekran Kartınız Leptop İçinYani Pc'niz Notebook Anakartı Üzerinde MXM Slotu Yoksa MAlesef Ekran KArtı Degişmiyor Onun İçin Anakart'ınızıda Yazmanız Daha Yararlı Olurdu. :notch:
Anakartın nasıl bir şey olması gerekiyor bilmiyorum ama benim kasa full tower olmadığından ancak küçük bir ekran kartı sığabilir ve hazır pc olduğundan upgrade de o kadar yatkın değil.

MikuMC

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Masaüstü anlaşılan sen yeni bir kasa ve ekran kartı al

-telden yazıyorum hatalar için özür dilerim

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
bi dakka ya yorumunu birdaha okudum bu ne saçma bir yorum
Ekran kartı notebook için değil. Notebook için olanlar mobility oluyor ve sonuna M eki alır hep (bu nvidia ve amd için aynıdır.)

SovietPower

Marangoz
En iyi cevaplar
0
1,5 yıl sonra 1000-2000 tl arası üst sınıf bir ekran kartı alıcağım.
Bugün bu parayla 512 bit (en iyisi) ekran kartı alabilirsin :)

Hala ekran kartlarını bit ve gb ne kadar yüksekse daha iyi mi zannediyorsunuz? Bit merakın varsa X1000 al. 5 sene önce çıkmış bir kart.Onunla ne mi oynarsın? Mesala Super Mario HD.