Sorunun ne?Nüfus sayımcısı klavyenin üstüne oturursa böyle başlık çıkıyor.
Yok bir şey devam et, bide bilgisayar alSorunun ne?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Öner bi toplama pc o zamanYok bir şey devam et, bide bilgisayar al![]()
Telefonda yazmak kolay değil.Yok bir şey devam et, bide bilgisayar al[DOUBLEPOST=1390840177,1390840134][/DOUBLEPOST]Bide şimdi farkettim *Bilgidayar*
![]()
1,5 yıl sonra 1000-2000 tl arası üst sınıf bir ekran kartı alıcağım.HD 7850'ye Geçsen Müthiş Olur![]()
Anakartın nasıl bir şey olması gerekiyor bilmiyorum ama benim kasa full tower olmadığından ancak küçük bir ekran kartı sığabilir ve hazır pc olduğundan upgrade de o kadar yatkın değil.Ekran Kartını Yenile İşlemcin İyi Baktıgıma Göre Ekran Kartınız Leptop İçinYani Pc'niz Notebook Anakartı Üzerinde MXM Slotu Yoksa MAlesef Ekran KArtı Degişmiyor Onun İçin Anakart'ınızıda Yazmanız Daha Yararlı Olurdu.![]()
bi dakka ya yorumunu birdaha okudum bu ne saçma bir yorumEkran Kartını Yenile İşlemcin İyi Baktıgıma Göre Ekran Kartınız Leptop İçinYani Pc'niz Notebook Anakartı Üzerinde MXM Slotu Yoksa MAlesef Ekran KArtı Degişmiyor Onun İçin Anakart'ınızıda Yazmanız Daha Yararlı Olurdu.![]()
Hala ekran kartlarını bit ve gb ne kadar yüksekse daha iyi mi zannediyorsunuz? Bit merakın varsa X1000 al. 5 sene önce çıkmış bir kart.Onunla ne mi oynarsın? Mesala Super Mario HD.1,5 yıl sonra 1000-2000 tl arası üst sınıf bir ekran kartı alıcağım.
Bugün bu parayla 512 bit (en iyisi) ekran kartı alabilirsin
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Hala ekran kartlarını bit ve gb ne kadar yüksekse daha iyi mi zannediyorsunuz? Bit merakın varsa X1000 al. 5 sene önce çıkmış bir kart.Onunla ne mi oynarsın? Mesala Super Mario HD.