- En iyi cevaplar
- 0
intel ya intelDemiştim
Ekran kartı ne ?
(oyun oynamayacaksan işe yararda oyun için çok berbat)
intel ya intelDemiştim
Ekran kartı ne ?
Benim gönlüm AMD den yana. Bi fx 6300 ve r7 260x ile tam takır kuru bakırEkran kartı yüzünden pek de oyun oynanacak seviyede değil.Ama onun dışındaki tüm özellikleri günümüz oyunlarını düşük de fln kaldırır.
hayır lan onların çoğu o kadar da bilmiyor elindekini satmaya çalışıyorlarSöyle babana bir daha teknolojik aletler alırken mağazadaki personelleri dinlemesin![]()
Ben de onu dedim zatenhayır lan onların çoğu o kadar da bilmiyor elindekini satmaya çalışıyorlar
Edit: bunu bir kere yaşadıktan sonra zaten düzeliyorsun biraz takip edersen yapıyorsun![]()
Laptop'a parça takamazsın :'(o zaman bana 150 tl lik bu laptopata takabileceğim ve rahat rahat oynayabileceğim bir ekran kartı linki atarmısınız![]()
Türkiyede mobil ekran kartları satılmıyordu sanırımo zaman bana 150 tl lik bu laptopata takabileceğim ve rahat rahat oynayabileceğim bir ekran kartı linki atarmısınız![]()
Takarsın :'(Laptop'a parça takamazsın :'(
o zaman bi 300 tl lik amd bakayım benTürkiyede mobil ekran kartları satılmıyordu sanırım
Takarsın :'(
Benim bildiğim kadarıyla Türkiye'de çok zor :'(Türkiyede mobil ekran kartları satılmıyordu sanırım
Takarsın :'(
ya ekran kartını çıkarmak zor. o kadar sert tutturuyorlar kiBenim bildiğim kadarıyla Türkiye'de çok zor :'(
Stop ! Sana yolladığım mobil değil !(mobil bulamadı)o zaman bi 300 tl lik amd bakayım benTüm birikimim gidecek ama
![]()
Oyunları Çok Fazla Dert Etme 360 veya 480 P ve Düşük Grafik Kalitesinde BF3 Gibi Oyunlarda 15 FPS alabilirsin Tabi Sana Yeterse![]()