Eyvallah.[DOUBLEPOST=1422364195,1422342285][/DOUBLEPOST]Ve son olarak apartmanımız bitmiş durumda.İç dekorasyonu ve çevreyi size bıraktım,dilediğinizce tasarlayabilirisiniz.Tasarladıktan sonra fotoğraf atarsanız memnun olurum.Şimdi fotoğraflara geçelim:Beğendim devam et
Virus total?Eyvallah.[DOUBLEPOST=1422364195,1422342285][/DOUBLEPOST]Ve son olarak apartmanımız bitmiş durumda.İç dekorasyonu ve çevreyi size bıraktım,dilediğinizce tasarlayabilirisiniz.Tasarladıktan sonra fotoğraf atarsanız memnun olurum.Şimdi fotoğraflara geçelim:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Not:Çirkin gözüken meşaleleri sizin için koydum malum PEACEFUL'da da olsak yarasalar çıkıyor.Sizi uğraştırmak istemedim.
Ve işte indirme linki :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Ve işte indirme linki :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Ve işte indirme linki :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.[DOUBLEPOST=1422364598][/DOUBLEPOST]İndirme linki :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Pardon.Virus total?
Sırf simetri için taglistime girdinValla simetri falan bozulmasın diye beyaz ortaya cıksın diye.Bu arada üşenmemişsin helal. Yorumun için teşekkürler.
Teşekkür ederim dostumSırf simetri için taglistime girdinVe bu arada çok güzel olmuş, başarılar..
![]()
Teşekkürler düşünememiştim/gamerule doMobSpawning false bunu yazarak yarasaları engelleyebilirdin.
Teşekkürlerbirazdaha oynansa güzel olur
Teşekkürler![]()
bir şey değilTeşekkürler![]()
Apartman zaten genellikle sade olurçok sade
doğruApartman zaten genellikle sade olur
Valla daha uğraşmıyorum bu yapıyla,istersen sen yapıp,bize fotoğrafını atabilirsin.Başka yapılarla uğraşmayı düşünüyorum.Bence düz kat yerine koridorlu katlar yapmalısın. Ama merdiven değil de, vagon asansörü vb. bir şey kullanmalısın. Su da olabilir, istersen.
Olabilir. :/Valla daha uğraşmıyorum bu yapıyla,istersen sen yapıp,bize fotoğrafını atabilirsin.Başka yapılarla uğraşmayı düşünüyorum.