on load:
register new shaped recipe for stone brick using cobblestone, cobblestone, cobblestone, cobblestone, air, air, air, air, air
Selamlar,teşekkür ederim
Selamlar,
SkQuary eklentisinin kurulu olması gerekmektedir.
Dener misiniz ?Kod:on load: register new shaped recipe for stone brick using cobblestone, cobblestone, cobblestone, cobblestone, air, air, air, air, air
Selamlar,çalıştı aslında bende defalarca denedim air koyacagımı bilmiyodum tekrar teşekkür ederim isim vermeyide denedim onuda beceremedim pek bilgili degilim skripttede bi zahmet olmassa "asd" isminde taş tuğla üretse 1.2. 5.6. slotlara 4 tane kırıktaş koyunca
@ThePluginer Farkını gösteriyor.Selamlar,
Ben de senin için, internetten araştırıp bolca aradım.Özellikle sırf sana çalışabilen bir skript sunayım diye kendi sunucumda denedim (kendi sunucumda çalışmadı ama anlayamadım) hata yoktu o yüzden paylaştım.O kadar detaylı bilmiyorum yani![]()
İyi Forumlar.
@ThePluginer Farkını gösteriyor.
@Minecraftplayerr Daha gelişmişi yapılabilirmi ? isimli birşeyler vericek.
Sorunu olan kişilerin sorununu çözmeye çalışan koca yürekli adam gibi adamthepluginer senin gibileri seviyorumya sürekli yardım etmek için uğraşanları aynı bensin
bende bi bakıyımde bu craft işini tam bi çözebilsem başkalarınında işine yarar
variables:
{thepluginer} = stone brick named "ISMINI YAZ" with lore "&cLoresini Yaz"
on load:
register new shaped recipe for {thepluginer} using cobblestone, cobblestone, cobblestone, cobblestone, air, air, air, air, air
Selamlar,teşekkür ederim hocam iyi forumlar![]()
Deneyince sonucu yazarsan güzel olurburadan batihostun ellerinden öpüyorum panel yavaş oldugundan deneyemedim hemen deneyecem hocam![]()