yeni craft oluşturma

MahquM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar ben yeni craft yapmak istiyorumda rehber konularına baktım yapamadım rica etsem bi yapıverseniz şimdi isteğim şu 4 kırıktaşı koyunca 1 taş tuğla biliyorum basit gereksiz konu ama yapamadım yaparsanız çok mutlu olurum

- İyi Forumlar

ThePluginer

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selamlar,
SkQuary eklentisinin kurulu olması gerekmektedir.
Kod:
on load:
    register new shaped recipe for stone brick using cobblestone, cobblestone, cobblestone, cobblestone, air, air, air, air, air
Dener misiniz ?

MahquM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
çalıştı aslında bende defalarca denedim air koyacagımı bilmiyodum tekrar teşekkür ederim isim vermeyide denedim onuda beceremedim pek bilgili degilim skripttede bi zahmet olmassa "asd" isminde taş tuğla üretse 1.2. 5.6. slotlara 4 tane kırıktaş koyunca

ThePluginer

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
çalıştı aslında bende defalarca denedim air koyacagımı bilmiyodum tekrar teşekkür ederim isim vermeyide denedim onuda beceremedim pek bilgili degilim skripttede bi zahmet olmassa "asd" isminde taş tuğla üretse 1.2. 5.6. slotlara 4 tane kırıktaş koyunca
Selamlar,
Ben de senin için, internetten araştırıp bolca aradım.Özellikle sırf sana çalışabilen bir skript sunayım diye kendi sunucumda denedim (kendi sunucumda çalışmadı ama anlayamadım) hata yoktu o yüzden paylaştım.O kadar detaylı bilmiyorum yani :) :)
İyi Forumlar.

BerkantEserTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selamlar,
Ben de senin için, internetten araştırıp bolca aradım.Özellikle sırf sana çalışabilen bir skript sunayım diye kendi sunucumda denedim (kendi sunucumda çalışmadı ama anlayamadım) hata yoktu o yüzden paylaştım.O kadar detaylı bilmiyorum yani :) :)
İyi Forumlar.
@ThePluginer Farkını gösteriyor.
@Minecraftplayerr Daha gelişmişi yapılabilirmi ? isimli birşeyler vericek.

MahquM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
thepluginer senin gibileri seviyorumya sürekli yardım etmek için uğraşanları aynı bensin :D

bende bi bakıyımde bu craft işini tam bi çözebilsem başkalarınında işine yarar

ThePluginer

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
@ThePluginer Farkını gösteriyor.
@Minecraftplayerr Daha gelişmişi yapılabilirmi ? isimli birşeyler vericek.
:)
thepluginer senin gibileri seviyorumya sürekli yardım etmek için uğraşanları aynı bensin :D

bende bi bakıyımde bu craft işini tam bi çözebilsem başkalarınında işine yarar
Sorunu olan kişilerin sorununu çözmeye çalışan koca yürekli adam gibi adam :D

GÜNCELLEME: @MahquM , Senin için araştırdım dostum :)
İlk olarak skript dosyasının başına bunu ekleyin:
Kod:
variables:
  {thepluginer} = stone brick named "ISMINI YAZ" with lore "&cLoresini Yaz"
Bunu yazdıkdan sonra, o skripti bununla değiştir:
Kod:
on load:
    register new shaped recipe for {thepluginer} using cobblestone, cobblestone, cobblestone, cobblestone, air, air, air, air, air
Olacaktır :) ThePluginer farkını bir kez daha görmüş oldunuz.Denemedim yalnız.Ayrıca thepluginer yazan yer, hiçbir şekilde gözükmeyecektir.

MahquM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
buradan batihostun ellerinden öpüyorum panel yavaş oldugundan deneyemedim hemen deneyecem hocam :)

gına girdi paneldeki yazıyı kendi pcme pcmdeki yazıyı panele kopyalayamıyorum 2 saat facebooka gir yan hesaba kodu at falan derken :)