[YENİ - GÜNCELLENDİ] AloneFellow: SURVIVAL | YENİ KILIÇLAR | 1.11.2 Çoklu Dünyalı Survival Sunucusu

KaLix

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Türk sunucularının özellikle survival sunucularının böyle bir sunucuya ihtiyacı vardı. Bu sunucu, türk sunucularını geliştirecektir. Başarılar dilerim. Sunucunun açılması dileğiyle.. saygılar.

AloneFellow

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türk sunucularının özellikle survival sunucularının böyle bir sunucuya ihtiyacı vardı. Bu sunucu, türk sunucularını geliştirecektir. Başarılar dilerim. Sunucunun açılması dileğiyle.. saygılar.
Değerli yorumun için teşekkür ederim. Birinci amacımız, oyuncularımıza sürekli ve kaliteli hatta Türkiye'de alabileceğiniz en kaliteli hayatta kalma deneyimini yaşatmak.
Başarılar :) yine döktürmüşsünüz :)
Teşekkür ederiz (:

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
Umarım bu sunucu da diğer bu tarz, harika sunucu açılacak diye haber verdikten sonra kaldırılıp atılmaz. Kaç sunucu gördüm böyle ya haber alınamayan ya da açıldığında "Ee oyuncu yok biz de ne yapalım para yok." diye kapanan. Ama umarım açılır çünkü Türk minecraft kitlesini şu an ki survival tarzından kurtarmak lazım.

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AloneFellow

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Umarım bu sunucu da diğer bu tarz, harika sunucu açılacak diye haber verdikten sonra kaldırılıp atılmaz. Kaç sunucu gördüm böyle ya haber alınamayan ya da açıldığında "Ee oyuncu yok biz de ne yapalım para yok." diye kapanan. Ama umarım açılır çünkü Türk minecraft kitlesini şu an ki survival tarzından kurtarmak lazım.

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumun için teşekkür ederim.

Öncelikle,
Bunun olumlu mu yoksa olumsuz bir yorum olduğunu anlayamadım :D
Dediğin gibi, sunucu açılacak diyip kapatan çok kişi var. Bu yüzden biz Discord Uygulamasını kullanarak oyuncularımızla iletişimde kalmak istiyoruz. Eğer siz de bu durumdan şüpheliyseniz ve sunucu hakkında daimi bilgi almak istiyorsanız sizi de Discord Sunucumuza davet ediyorum.

Sunucu açıldığında kesinlikle bekliyorum (:

Sahmerannnn

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Selam kızlar, beni hatırlayanınız hatırlar çok eski bir oyuncuyum, hatta oyuncudan daha fazlasıyım :D Bu server için Mert ve Arda çok uğraş gösterdi, oynayanlar bilir çok güzel ve hatasız bi sunucuydu. İlk gün sunucu 30 kişiyi geçmişti hatırladıgım kadarıyla fakat sonradan herkes bırakmıştı nedense böyle kaliteli bi sunucuyu. Bu sefer daha kaliteli geri dönüyoruz, yeni başlayanlara diyeceğim ise; burda oynamaktan pişman olmazsınız ve zamanınızı lapis kazmaktan başka bir şey yapmamaktan sıkıldığınız serverlardan çok daha fazla eğlenirsiniz. Hepinizi bekliyoruz... Mert yetkililere beni almadın demek püüüüüüüü

AloneFellow

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam kızlar, beni hatırlayanınız hatırlar çok eski bir oyuncuyum, hatta oyuncudan daha fazlasıyım :D Bu server için Mert ve Arda çok uğraş gösterdi, oynayanlar bilir çok güzel ve hatasız bi sunucuydu. İlk gün sunucu 30 kişiyi geçmişti hatırladıgım kadarıyla fakat sonradan herkes bırakmıştı nedense böyle kaliteli bi sunucuyu. Bu sefer daha kaliteli geri dönüyoruz, yeni başlayanlara diyeceğim ise; burda oynamaktan pişman olmazsınız ve zamanınızı lapis kazmaktan başka bir şey yapmamaktan sıkıldığınız serverlardan çok daha fazla eğlenirsiniz. Hepinizi bekliyoruz... Mert yetkililere beni almadın demek püüüüüüüü

Yetkili kadrosunu güncelleme zamanı gelmiş anlaşılan D:

ProcusCraft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucu modlu survival mi? Modsuz mu. Çünkü modsuz olması imkanı baya zor. Bunun için Notch bir sürüm verecek size.

Gayet başarılı. Oldukça beğendim. Açılınca geleceğim.
10/10

KaLix

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sunucu modlu survival mi? Modsuz mu. Çünkü modsuz olması imkanı baya zor. Bunun için Notch bir sürüm verecek size.

Gayet başarılı. Oldukça beğendim. Açılınca geleceğim.
10/10

Dostum Notch Mojang'ı sattı ve şu an 36 yaşında yazılım firması kurmaya gitti diye biliyorum. Yani şu anda minecraft tamamen Microsoft'un elinde Notch demen beni üzdü.

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Konu tasarımını özenerek yapmışsınız, hoş bir detay. Sunucu içi görseller gayet güzel. Başarılar dilerim.