#YENİ HOSTING!# EsCraft Faction | Rütbe | Boss | Edit | Sürpriz Sandık | OtoLapis | 1.7.x - 1.8.x

MrComendof

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Gerçekten güzel bir sunucu emin olun 1-2 gün sunucuda durunca VIP alma isteği falan gelicek. Şu özellikleride hoşuma gitti: Rankup,Lapis Olması,Viplerin kendine ait VipHammaddesi olması BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM :)) +Ref +Güncel GÜNCEL

EsCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
O güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum, bugun serverimizin tam 2. haftası ! Vip fiyatlarındaki %50 indirim son bulacak. Vip çekilişi yapılacak.

vip çekilişi yapılacaktır.

TheOlder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
BEYLER SERVERDE VİP KESMEYİN EĞER VİP SİZE TP ATARSA KABUL EDERSENİZ YİNE KESMEYİN SADECE O SİZİ KESEBİLİR YOKSA BAN YERSİNİZ

EsCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
BEYLER SERVERDE VİP KESMEYİN EĞER VİP SİZE TP ATARSA KABUL EDERSENİZ YİNE KESMEYİN SADECE O SİZİ KESEBİLİR YOKSA BAN YERSİNİZ
Öncelikle serveri, eşitlikten adaletten yana açtığımı belirtmek isterim, yaşınızın ufak olduğundan kaynaklıdır diye düşünüyorum kimseyi lekelememelisiniz.
Sizin yaptığınız bir tpa tuzağıydı ve bu durumda vip, oyuncu farketmeksizin ban işlemi uygun görülmektedir.

TheOlder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle serveri, eşitlikten adaletten yana açtığımı belirtmek isterim, yaşınızın ufak olduğundan kaynaklıdır diye düşünüyorum kimseyi lekelememelisiniz.
Sizin yaptığınız bir tpa tuzağıydı ve bu durumda vip, oyuncu farketmeksizin ban işlemi uygun görülmektedir.
:) Ya güldürmeyin adam tpa attı kabul ettim vurdu sonra tuzağıma düşürdük kestik bunda ne var ki,tamam herşeyi anlarımda klanı kapatmak ve klan evini yok etmek nedir ya

EsCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
:) Ya güldürmeyin adam tpa attı kabul ettim vurdu sonra tuzağıma düşürdük kestik bunda ne var ki,tamam herşeyi anlarımda klanı kapatmak ve klan evini yok etmek nedir ya
Hemen klan evini kapatmak ve yok etmeyi de açıklayayım, tuzak yaptığınız (kestiğiniz) adamın itemlerini her yere sakladığınızdan ötürü klan evinizi yok edip, kapattım :)

Açık arttırma, Özel eventler eklenmiştir. Serverimiz Aktif, İstek ve önerilerinizi yazabilirsiniz

EsCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim,
Oyunda kaldıkça otomatik para kazanabilirsiniz.

EsCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Online listemiz, serverimiz 3. haftasını doldurmak üzere, sizlerle gelişiyoruz. Herkesi bekliyoruz

Son düzenleme: