KeremTokgz
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bence her şey harika olmuş!
Benimde pek beğendiğim söylenemez. Yorumun için teşekkürler.- Bloklar berbat,
- Komutlar gereksiz,
- Yenilik bekledik,
Kısacası berbat
Teşekkür ederim.Konuya uğraşmışsın, Başarılı.
Sürüme gelirsek;
- Blokların yeni görünümlerini pek beğenmedim, daha iyi yapcaz derken basitleştirmişler.
- Komutlarda sayıları kaldırmalarını pek sevmedim, ben /gm 1'e alışıkken tek oyunculuda /gamemode creative yazmak zor olacak.
+ Komutlarda renkli destek iyi olmuş.
+ Kaktüs ve ölü bitkilerin altında çıkıntı olmaması iyi olmuş.
Hayır. /gamemode creative yazmak yerine /ga<tab> c<tab>(enter) yapabilirsiniz. (Kısacası tab kaldırılmayacak, bunu dinnerbone de belirtmiş bulunmakta.)Konuya uğraşmışsın, Başarılı.
Sürüme gelirsek;
- Blokların yeni görünümlerini pek beğenmedim, daha iyi yapcaz derken basitleştirmişler.
- Komutlarda sayıları kaldırmalarını pek sevmedim, ben /gm 1'e alışıkken tek oyunculuda /gamemode creative yazmak zor olacak.
+ Komutlarda renkli destek iyi olmuş.
+ Kaktüs ve ölü bitkilerin altında çıkıntı olmaması iyi olmuş.
Hayır. /gamemode creative yazmak yerine /ga<tab> c<tab>(enter) yapabilirsiniz. (Kısacası tab kaldırılmayacak, bunu dinnerbone de belirtmiş bulunmakta.)
Konuyu beğendim. Bende textureler değişiyor diye konu açmıştım ama bu konuyu sonra gördüm...
tek oyunculu demiş.Tab complete -1 olunca unutuyor insan tabi![]()
tek oyunculu demiş.
Sunucular için bir skript, mycommand veya essentials ile /gm komutu yaparsınız artık.
Dinnerbone adlı geliştirici bugün tahmine göre güncelleme adının 'Technically Better' olacağını duyurdu. Bence onu da eklemelisin.28.09.2017 konu güncellemesi.
+ Yeni iskeletin resmi konuya eklendi.