Yeni jenerasyona hazır olun ! Haswell EP Xeon E5v3 Ailesi !

T00RuN

Daima Hedefe
En iyi cevaplar
0
"Burada bırakalım.
Detaylı inceleme için adres vereceğim. :)"

Bu detaylı anlatım değil mi ? ben vefad :)

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Unu bazı SKU'lar direk i7'lerin bire bir aynısı olsa dahi LCC Seviyesindeki Xeon'lar oluyor bunlar genelde.i7'ler kısıtlanmış CPU'lardır.
Mimarideki tüm yenilikleri içerse dahi hem kontrolcü bazında hemde çekirdek bazlı olarak limitli bununla birlikte QPI Link olayından dolayı tek CPU desteği var genişletilemez.
Termal bir sorunları olmadığından ötürü (Üstünde 5 kiloluk soğutucu var yani.) yüksek frekans'da çalışır ve günlük uygulamalara göre optimize edilir.
Bir Chrome performansı muazzam olsa da sanallaştırma da Bir Xeon E5 2620'yi 4930K'ya tercih ederim. :)
Bunun dışında WS serisi modeller Quadro gibi ekran kartları ile mükemmel performans verir yani biri masaüstü çalışan arkadaşlara yönelik.
Diğeri ise zamanın kıymetli olduğu o ev projesini o gün render alması gereken mimara / mühendise.
Alanları farklı. :) Profesyoneller verdikleri paraya acımaz. :)
Çünkü o paraya aldıkları demirbaş onların ekmek teknesidir. :)
Minecraft serverinde hangisi daha iyi arasında cidden çok büyük farklar oluyor mu?

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hocam bazi şirketler işlemcileri eski veriyor, bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Eski'den kasıt eğer Xeon 5xxx ve 7xxx serileri ise iş görür.
Fakat bazı arkadaşlar Dual Way 5xxx'e 1500 tane site koyuyor.
Sonra %20 CPU diyor.
Bu arkadaşların çoğu dolandırıcıdır.
Ha ama baraj koyarız acımayız diyorsa eyvallah.
Adamlar net %20 diye reklam atıyorlar.

@TanerTekinn Taner kira kira nereye kadar...
Bu tarz bir makinenin kirası Türkiye'de minimum 1200 TL olacak.
O kadar para vermek saçmalık bu yüzden alıp barındırmak daha mantıklı. :)

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bence bunları satın alacağına bana bir R9 285 ısmarla da 900 TL daha az ödeyeyim sistemime.