Yeni Mesaj Anons Sistemi Hakkında (Ya da ona benzer bir şey işte)

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Sistem güzel düşünülmüş ama eksikleri çok fazla. (Sistemin nasıl çalıştığını bilmiyorum, otomatik olduğunu farz ederek konuşuyorum.) Forumun etkileşimini olumlu şekilde artıracak ancak bununla beraber gizli/açık spamlar da yanında gelecek. Nedir gizli/açık spamlar efendim peki?

Özellikle küp sanatı forumunda belli başlı kalıplarla (güzel olmuş, beğendim, geliştirilmesi gerek) kurulan cümleler bu sistemi suistimal edecek. "Anasayfada çıkmak uğruna" spam yapılacak. Yani haftalık ve günlük mesajlardan çok (Aylık en çok mesaj atan kalabilir, maymun iştahlı spam delilerinin bir kısmı vazgeçecektir bunun için.) günün/haftanın en çok beğenilen mesajı/konusu (Tapatalk'taki Daily Picks konuları gibi.) şeklinde bilboard eklenebilir.

Benim görüşlerim bu yönde. Özellikle yetkili arkadaşlar bu konuda bilgi verip aydınlatabilirlerse sevinirim.

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Forum spam yapan insanlarla dolacak ve forumun huzuru kaçacak! Bu arada yararlı konu +1

Oly be +1 post daha kazandım!

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yani haftalık ve günlük mesajlardan çok (Aylık en çok mesaj atan kalabilir, maymun iştahlı spam delilerinin bir kısmı vazgeçecektir bunun için.) günün/haftanın en çok beğenilen mesajı/konusu (Tapatalk'taki Daily Picks konuları gibi.) şeklinde bilboard eklenebilir.
Bence de o yapılsaymış daha iyi olurmuş.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
En fazla beğenilen mesajlarda eklenirse güzel olur. Ayrıca spam mesajlarına katılıyorım, ki bu mesajlar yasaktır. Görüldüğü taktirde raporlanıp bildirirseniz bu kişilerden arınabilirsiniz. :) Konuyu beğendiysen tıklarsın butona, eleştirin varsa yorumunu yaparsın. Kurallardada bu mevcut.