Yeni Server Kuracagim Destek Cikacaklar İceri /Cocuk Plugini , Şehirde Ev Alcaniz,Şans Kutusu

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
pluginlerin %100 türkçe olması bişi imâ etmiyor bence yani oyuncular içinde öyle tek avantaş kolay yazılır olucak ancak alışkanlıklar ingilizceye göre olduğu için sıkıntı çıkabilir şimdi gidip /spawn komutunu /başlangıç yaparsan adamın eli spawna kayar %100 tabiri de saçma %100 yapman için tüm pluginleri tekrar kodlamalısın ayrıca şu konuyu nereye açacağın konusunda biraz daha duyarlı olursan iyi olur kaç tane konun var böyle boş ve yanlış yerde olan bilmiyorum taşındımı silindimi bu konun bile yanlış yerde yani yetkili alımı yada minecraft destek gibi bir bölüme açmalısın

Pricen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hsn bnm icin zor degil zamanim var sikinti yok oyunculara yeni baslayonca komutlsr gosterilecek + rehberlere sorabilirler + k.b ama birazda kendi dilimize gecersek iyi olur!!! bide turkce plugin paketi cikaracam herkes kullansinlar plugin kodlamak zor degil konu yeri icin haklisin

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
türkçe kullanılmalı ama bu 2+2 nin 4 ettiği bir ortama 2+2 in 5 etmesini kafalarına sokmak gibi bişi biraz sıkıntılı olucak ama yinede başarılır türkçe plugin paketleri bu forumda oldukça çoğaldı ve nedense bu aralar kimse yapmıyor herhalde ne kadar boş bi iş olduğunu anladıkları içindik yada plugins kategorine girmediğimdendir :D bence rehberi okuyan olmaz diye düşünüyorum çünkü türk oyuncular yap yanıl tekrar yap mantığı ile işliyor öğren yap diil :D bkz. ben

Pricen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hsn .d haklisin ama diger pluginler %100 turkce degil + hersey planlandi turkce komutlari boyle /baslangic /isinlan olmicak daha kisa ve ezberlenebilir olacak + serveri oynarken nasil para kazanacaklarini merak edcekler bilgiye ille gidecekler