Burada ki düşüncene katılmıyorum, şöyle düşün eğer bu platform büyürse ve minecraft ile ilgili büyük bir veri deposuna ulaşırsa insanların problemlerini çözmesi de o kadar kolaylaşır. Yani şu an bir işe yaramıyor olabilir ama bildiğin şeyleri cevaplayarak ve destek olarak platformun büyümesine ve verdiğin cevabın ileride birçok kişinin işe yarayacağına inanmalısın.Böyle bir siteye pek gerek olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Google amca ile yapılacak basit bir arama sonucunda bunlardan daha fazla bilgiye ulaşabiliyorsun kişinin böyle bir site ile zaman harcaması bence pek ihtimal dahilinde değil.
Destek olan herkese teşekkür ederiz arkadaşlar, sitenin açılışından itibaren çok kısa bir zaman geçmiş olmasına rağmen soruların neredeyse dörtte biri sayısı kadar cevap verilmiş. Hiçbir şekilde kapalı değiliz, üyelerimizden öneriler bekliyoruz.
İyi forumlar.![]()
Bir süreden sonra mesajlarımızın onaylanmasına gerek kalmıyor sanırsam. Bir puan sayısına ulaştıktan sonra site bize güvenmeye başlıyorBazı verdiğimiz yanıtlar onaylanmıyor sanırsam.Ve tema bana karışık geldi ^ O düzeltilebilir daha sade ve daha hoş bir temaya geçilebilir.Bir de sorduğum soruya cevap alamadım ^
Yanıtları kontrolden geçirip hızlıca onaylamaya çalışıyoruz. Onaylanmama sebebi anlaşılmaz bir dil kullanılması, cevabın alakasız olması veya rahatsız edici fontlar kullanılması olabilir. Tema için araştırmalarımız olacaktır.Bazı verdiğimiz yanıtlar onaylanmıyor sanırsam.Ve tema bana karışık geldi ^ O düzeltilebilir daha sade ve daha hoş bir temaya geçilebilir.Bir de sorduğum soruya cevap alamadım ^
Yanıtları kontrolden geçirip hızlıca onaylamaya çalışıyoruz. Onaylanmama sebebi anlaşılmaz bir dil kullanılması, cevabın alakasız olması veya rahatsız edici fontlar kullanılması olabilir. Tema için araştırmalarımız olacaktır.
Minecraftnasil.com için yaş sınırı belirtilmedi. Moderatör alımı soruların tamamı cevaplandıktan sonra yapılacaktır.
İçerik zaten aceleye gelmiş 1000 tane soru var gibisinden övünmüşler ancak güzel bir şekilde sunulmamış Örn: Demir nasıl eritilir: demiri ocaga koy gibisinden yapmışlar bu şekilde olmamalı (: Ayrıca soru başlıkları sanırım ceo için saçma sapan yapılmış onlarda düzenlenmeli.Sistem aceleye getirilmiş olamaz çünkü hazır sistem, hatta sende kurabilirsin: Q2A