Duyuru Yeni Sitemiz Minecraftnasil.Com Açıldı!

Atabeyi

¤ DP Grafik ¤
En iyi cevaplar
0
Gerçekten hoş bir site olmuş.Vaktimizi müzik dinleyerek geçireceğimze orda takılarak geçiririz artık.Bu arada 18 yaş altını almıyor musunuz ? Ve ayrıca moderatörlük için en yüksek puan demişsiniz.Kaç gün içinde en yüksek puan *

junitre

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana kalırsa gamer.com yapmanız forumu dahada kötü yapacaktır,onun dışında farklı bir gamer forumu daha açabilirdiniz bu kadar konu vs silinecek,bu bana saçma geldi açıkçası.Siteye gelecek olursak basit olmuş etiketler altta daha sade bir şekilde olabilir,photoshoptan kolay bir logo yapılabilir,arkadaşlar resimleri hizli resime kısmıda karışık göstermiş başarılar..

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Destek olan herkese teşekkür ederiz arkadaşlar, sitenin açılışından itibaren çok kısa bir zaman geçmiş olmasına rağmen soruların neredeyse dörtte biri sayısı kadar cevap verilmiş. Hiçbir şekilde kapalı değiliz, üyelerimizden öneriler bekliyoruz.

İyi forumlar. :şapka:

RealSingle

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Böyle bir siteye pek gerek olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Google amca ile yapılacak basit bir arama sonucunda bunlardan daha fazla bilgiye ulaşabiliyorsun kişinin böyle bir site ile zaman harcaması bence pek ihtimal dahilinde değil.
Burada ki düşüncene katılmıyorum, şöyle düşün eğer bu platform büyürse ve minecraft ile ilgili büyük bir veri deposuna ulaşırsa insanların problemlerini çözmesi de o kadar kolaylaşır. Yani şu an bir işe yaramıyor olabilir ama bildiğin şeyleri cevaplayarak ve destek olarak platformun büyümesine ve verdiğin cevabın ileride birçok kişinin işe yarayacağına inanmalısın.

Kısaca sisteminiz hayırlı olsun. :)

Atabeyi

¤ DP Grafik ¤
En iyi cevaplar
0
Destek olan herkese teşekkür ederiz arkadaşlar, sitenin açılışından itibaren çok kısa bir zaman geçmiş olmasına rağmen soruların neredeyse dörtte biri sayısı kadar cevap verilmiş. Hiçbir şekilde kapalı değiliz, üyelerimizden öneriler bekliyoruz.

İyi forumlar. :şapka:

Bazı verdiğimiz yanıtlar onaylanmıyor sanırsam.Ve tema bana karışık geldi ^ O düzeltilebilir daha sade ve daha hoş bir temaya geçilebilir.Bir de sorduğum soruya cevap alamadım ^

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
Bazı verdiğimiz yanıtlar onaylanmıyor sanırsam.Ve tema bana karışık geldi ^ O düzeltilebilir daha sade ve daha hoş bir temaya geçilebilir.Bir de sorduğum soruya cevap alamadım ^
Bir süreden sonra mesajlarımızın onaylanmasına gerek kalmıyor sanırsam. Bir puan sayısına ulaştıktan sonra site bize güvenmeye başlıyor :)
Kusura bakmayın bir kaç harfi okuyamamışım :(

Son düzenleme:

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Yanıtları kontrolden geçirip hızlıca onaylamaya çalışıyoruz. Onaylanmama sebebi anlaşılmaz bir dil kullanılması, cevabın alakasız olması veya rahatsız edici fontlar kullanılması olabilir. Tema için araştırmalarımız olacaktır.
Minecraftnasil.com için yaş sınırı belirtilmedi. Moderatör alımı soruların tamamı cevaplandıktan sonra yapılacaktır.

Atabeyi

¤ DP Grafik ¤
En iyi cevaplar
0
Yanıtları kontrolden geçirip hızlıca onaylamaya çalışıyoruz. Onaylanmama sebebi anlaşılmaz bir dil kullanılması, cevabın alakasız olması veya rahatsız edici fontlar kullanılması olabilir. Tema için araştırmalarımız olacaktır.
Minecraftnasil.com için yaş sınırı belirtilmedi. Moderatör alımı soruların tamamı cevaplandıktan sonra yapılacaktır.

Verdiğiniz cevaplar için teşekkürler.Gamer tr için yaş sınırından bahsetmiştim ^^

R

Reloven

Ziyaretçi
Sistem aceleye getirilmiş olamaz çünkü hazır sistem, hatta sende kurabilirsin: Q2A
İçerik zaten aceleye gelmiş 1000 tane soru var gibisinden övünmüşler ancak güzel bir şekilde sunulmamış Örn: Demir nasıl eritilir: demiri ocaga koy gibisinden yapmışlar bu şekilde olmamalı (: Ayrıca soru başlıkları sanırım ceo için saçma sapan yapılmış onlarda düzenlenmeli.

Ercan

Ağaç Yumruklayıcı
Site Sahibi
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar merhaba;

destekleriniz ve önerileriniz için teşekkür ederiz, puan için gün sınırı koymadık ama tüm soruların cevaplanmasını bekleyebiliriz, şu an zaten 300 den fazlası cevaplanmış, bir hafta içinde tamamı cevaplanır sanırım, ozaman yapabiliriz çekilişleri.