[ YENİ SUNUCU! ] Play.EpikMC.Pw | 1.8+ | Kralına Göre Değil; Kafamıza Göre Oynuyoruz!

asnbas123

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hep Aynı Sistemler Artık Farklı Bir Şey Kalmadı Minecraft Serverleri Sürekli Birbirinin Kopyası Farkınızı Ortaya Koyun Elinizle Skript Yazıp Çok Güzel Şeyler Yapabilirsiniz Başarılar...
Yorumu beğenmen garip daha çok farklı şeyler yapmaya çalışacağız demeni beklerdim...

Liona123

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
@TeKKaN İsim değiştirerek açmak nedir KARDADŞIM ? Bu kadar mı çekindin milleten din sömürücü seni ?

EpikMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Server Özenilmiş Efsane bir serverdir herkesi beklerim kontrol edilebilecek hayırlısıyla hiçbir sorun olmayacak şekilde oynicayacağiz hadi hayırlısıyla Hoşgeldin.
Yorumun için teşekkürler kardeşim. Kesinlikle ilginize değecek bir sunucuyla geliyorum :dost:

swaliebravemc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öncelikle merhabalar, spawnınızı sanırsam bir hub sunucusundaki spawna benzettim. Alıntı olabilir mi?
Sunucunuza takımımı getireceğim, umarım pişman olmayız ki pişman olmak zor görünüyor. Server iyi görünüyor, konu tasarımı güzel, umarım yetkilileri iyi seçmişsinizdir, biz oyuncular, çok fazla ilgilenen yöneticileri sevmeyiz. Rehberlerin işidir. Umarım başarılı olursunuz bir sorun görmüyorum, 7/10
Yarın orada olacağız.

EpikMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle merhabalar, spawnınızı sanırsam bir hub sunucusundaki spawna benzettim. Alıntı olabilir mi?
Sunucunuza takımımı getireceğim, umarım pişman olmayız ki pişman olmak zor görünüyor. Server iyi görünüyor, konu tasarımı güzel, umarım yetkilileri iyi seçmişsinizdir, biz oyuncular, çok fazla ilgilenen yöneticileri sevmeyiz. Rehberlerin işidir. Umarım başarılı olursunuz bir sorun görmüyorum, 7/10
Yarın orada olacağız.
Yorumun için teşekkür ederim kardeşim, Allah'ın izniyle güzel bir sunucuyla oynuyacaksınız =)

swaliebravemc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yorumun için teşekkür ederim kardeşim, Allah'ın izniyle güzel bir sunucuyla oynuyacaksınız =)

bir şey diyeceğim takımımı getirmeden önce size bir şey sorucam. Açılışta ortalama kaç kişi olacak? Konu görüntülemesi az, ayrıca yorumlar hep yan hesaplarınızdan yazılmış..

EpikMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bir şey diyeceğim takımımı getirmeden önce size bir şey sorucam. Açılışta ortalama kaç kişi olacak? Konu görüntülemesi az, ayrıca yorumlar hep yan hesaplarınızdan yazılmış..
Ortalama bir sayı veremeyiz elbette, ve ayrıca forumda yan hesapdan mesaj atma yasak =) Direk banlıyorlar.

KalpsizBaskan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu kapalı gösteriyor makineyimi kapalı tutuyorsunuz acaba yoksa ip de mi skıntı var ?

EpikMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
DUYURU!

Alan adımız devreye girmediği için açılış 18:00'a Ertelendi! Bu sorun için sizlerden özür dileriz. 18:00'Da görüşmek üzere. :dost:

Son düzenleme: