SW Guzele Benzıor Web Sitesi Varmı
Yorumun için teşekkürler kardeşim sizlere layık bir sunucu olacak inşAllah =). Web sitemiz yok maalesef.
DUYURU!
Alan adımız devreye girmediği için açılış 18:00'a Ertelendi! Bu sorun için sizlerden özür dileriz. 18:00'Da görüşmek üzere.
aga suanda sv acıkmıSunucuyu farklı isimle açıyorsun, korkarak açıyorsun. İsmini değiştirdin tamamda kabullenmeyeceksen belli etme. Her şeyiyle belli oluyor, yok furkandan map aldım, yok şöyle yok böyle. Sunucunun girişteki lobisi tekkan, survival mapleri tekkan, pluginler tekkan, batıhostda ki kullanıcı adınız tekkana ait, aynı makine içerisindesiniz. Ip adresiniz tekkanın ki ile aynı, komşumusunuz kardaşım? Milleti kandırmaya hiç gerek yok, dürüstçe söyle ben furkanım kardaşlarım. Sunucuda ki vipler tekkanda ki vipler, öven kişiler yeni kayıt olmuş ve kayıt olduktan hemen sonra tek bir yorum atmış o yorumda buraya atılmış. Daha sunucu açılmadan güzel sunucu gelicez felan. Kardaş milleti inan kandırmaya gerek yok. Sunucuda aşırı derece lag var, dediğin kelime kayıtlar yeni oturuyor ondan. Sanki kayıtı ana sunucuya yapıyoruz Kayıt olan 1k kişi mi varda ilk dakikadan lag başladı, bana bunlara açıklık getir? Gene askere gideceksin, yada batıhostu kötüleyeceksin ve emekleri yiyip gideceksin. Başarılar
Screenshot
Screenshot
sv ne zaman açılır yarın 2 gun sonra 3 gun sonra ???Hayır hocam makina ve sunucu sorunsuz şekilde aktif IP i devreye soktuk IP Sağlayıcı tarafından dns lerin güncellenmesini bekliyoruz.
sv ne zaman açılır yarın 2 gun sonra 3 gun sonra ???