UtkuÖZKAN
Bedrock Kaşifi
- En iyi cevaplar
- 0
Moda da beni biraz da telefondan sat diskavriciler soğuttu.(Sana laf atmıyorum) yok ise güzel ama sevmememin başka nedenleri de var tabii ki.Nie gayet güzel bi marka hem Diskavride çok moda ._.
Moda da beni biraz da telefondan sat diskavriciler soğuttu.(Sana laf atmıyorum) yok ise güzel ama sevmememin başka nedenleri de var tabii ki.Nie gayet güzel bi marka hem Diskavride çok moda ._.
Sana bi caps atardımda neyse Aynen bende öle biseyim mesela öle samsungu sat diskavri al ._.Moda da beni biraz da telefondan sat diskavriciler soğuttu.(Sana laf atmıyorum) yok ise güzel ama sevmememin başka nedenleri de var tabii ki.
Zaten s4 var direkt lumia 930 ya da htc one alacağım.Sana bi caps atardımda neyse Aynen bende öle biseyim mesela öle samsungu sat diskavri al ._.
S4 Sat Diskavri alZaten s4 var direkt lumia 930 ya da htc one alacağım.
Elite de sevmiyorum. Diskavrinin **** huehueS4 Sat Diskavri al
Diskavriyi Begenmezsen
Diskavriyi sat Diskavri Elite al![]()
Kebabı sat Diskavri Beyaz Elite AlElite de sevmiyorum. Diskavrinin **** huehue[DOUBLEPOST=1411143815,1411143775][/DOUBLEPOST]Ne ise yemek yeyip geliyorum.
![]()
NEİN! NEİN! NEİN! Kebap uludur Kebap yücedir. Asla satılamaz ve satılamayacaktır da!Kebabı sat Diskavri Beyaz Elite Al![]()
Almanca opNEİN! NEİN! NEİN! Kebap uludur Kebap yücedir. Asla satılamaz ve satılamayacaktır da!
Evet. Biraz ben saptırdım o yüzden özür dilerim.Konu sapıyor sanırım.![]()