- En iyi cevaplar
- 0
İyi, kötü bir yılı daha geride bırakıyoruz.
2014'ten geriye yeni arkadaşlar, dostluklar, kavgalar, sevinçler ve çeşitli anılar kalıyor.
Bazılarımız güzel bir yıl, bazılarımız kötü bir yıl geçirdi fakat bu yılı da bitiriyoruz.
Hatalarımızdan ders çıkarıp yeni yılda bunları tekrarlamamak elimizde...
2015'ten herkesin istediğini almasını, istediği gibi bir hayat sürmesini diliyorum.
*
Yeni yılda daha yeni arkadaşlarımız, dostlarımız ve kardeşlerimiz olacak.
Yeni arkadaşlarımız ile dostluklar kazanmak, eski dostlar ile bu dostlukları devam ettirmeyi umuyorum.
Forumumuzun bir aile olarak görüyorum ve bu yıl daha iyi bağlar kuracağımızı düşünüyorum.
Şunu unutmamanızı istiyorum yönetici veya yetkili önemli değil, hepimiz eşitiz hepimiz bu ailenin bir bireyiyiz.
Yeni yılı daha geniş, daha mutlu bir aile olarak geçirmek dileğiyle...
Yeni Yılınız Kutlu Olsun!
2014'ten geriye yeni arkadaşlar, dostluklar, kavgalar, sevinçler ve çeşitli anılar kalıyor.
Bazılarımız güzel bir yıl, bazılarımız kötü bir yıl geçirdi fakat bu yılı da bitiriyoruz.
Hatalarımızdan ders çıkarıp yeni yılda bunları tekrarlamamak elimizde...
2015'ten herkesin istediğini almasını, istediği gibi bir hayat sürmesini diliyorum.
*
Yeni yılda daha yeni arkadaşlarımız, dostlarımız ve kardeşlerimiz olacak.
Yeni arkadaşlarımız ile dostluklar kazanmak, eski dostlar ile bu dostlukları devam ettirmeyi umuyorum.
Forumumuzun bir aile olarak görüyorum ve bu yıl daha iyi bağlar kuracağımızı düşünüyorum.
Şunu unutmamanızı istiyorum yönetici veya yetkili önemli değil, hepimiz eşitiz hepimiz bu ailenin bir bireyiyiz.
Yeni yılı daha geniş, daha mutlu bir aile olarak geçirmek dileğiyle...
Yeni Yılınız Kutlu Olsun!
Son düzenleme: