Yepyeni bir minecraft çağı başlıyor.. Fikirleriniz Çok Önemli

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Açarsan tutar ama klan kalesine full bedrock koyup bide cam koyarlarsa :(
Kale sistemim şu şekilde olacaktır kardeşim :
* Oyunda Belirli yerderde kale olacak. hazır yapılmış , eger hiç kimse kaleyi almadıysa icinde npc ordusu olucak. ama kaleyi a takımı aldıysa a takımının ordusu olacak. ama kaleye hiç mudahele edemeyecekler
tek mudaheleyi kale başkanı tarafından olcak (npc) onunla konusup neler yapmak istedigini söyleceksin o belirbi bi süre verip o süre sonra onu yapacak.
sadece savaş zamanlarında kale kapısına tnt koyabilceksin ve tnt patlayınca sadece kapıdaki demire zarar verecek. gene başka bir blok kırılmayacak :) ufak bi kod sistemi sayesinde o sorunu bu şekilde hallettim

en yakın zamanda örnek videolar atacagım :D[DOUBLEPOST=1435074939,1435074870][/DOUBLEPOST]
Açarsan tutar ama klan kalesine full bedrock koyup bide cam koyarlarsa :(
tek kaldıgım yer npc alıp dikmek, citisienz (plugin) le yapınca npc ler saldırıya gecince haddinden fazla serveri yoruyor :D diger sistemler suanlık tamam

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynı fikir bizdede var. Yapmaya çalışıyoruz. :D Bizde zaman var, build var, kodlama var. Ama para yoq :(

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fikirimi güzel karşıladıgınız için çok teşekkür ediyorum. Eger isterseniz server'in (İlk Oyuna Girişde nelerle karşılaşacıgız ve Görev sistemi - İtem sistemi'ni özetleyen ) Oyun ici bi video çekebilirim

Arrow

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
bende benzeri gibi bir projeye başlamıştım uzun zaman önce de bir problemle karşılaştığında çok üşeniyorsun cidden özellikle benim buildim hiç iyi değildir elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum yaklaşık 3 aydır yapıyorum bir şeyler daha %3-4 anca olmuştur :D

mrbobaking

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yardım derken? ayrıca javayı biraz biliyiorum. yardım edebilirim biraz eğer öyle bir şeyse

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk