Daha hızlı gelişim8 Lvlim İlk Dinazor Petimi Aldım Birde Kırmızı İtem Düşürdüm İyidir![]()
Rica etsem skype'tan ekledim bi bakarmısınOyun geliştiğinde Nitrado'ya gelebilir serverları belki bi el atarım orayada![]()
Büyük ihtimal private server yapmazlarOyun geliştiğinde Nitrado'ya gelebilir serverları belki bi el atarım orayada![]()
Level Kasınca Bizimde Olur ÜhühüDaha hızlı gelişimbiz shadow setle takılıyoruz level 2
![]()
Evet craftlanıyor. Flux ve göz ile yukseltiyorsun.Eğlencesi kalmaz girse girse 100 kişi girer[DOUBLEPOST=1437420012,1437419970][/DOUBLEPOST]Şadow 1 silahı şadow 2 yapabiliyormuyuz herhangi bir alet ile?
Evet katılıyorum. Ama room kurup 3v3 savaşlar yapılabilir.Büyük ihtimal private server yapmazlar
EkledimRica etsem skype'tan ekledim bi bakarmısın
Neyse ben oyuna girince gösterirsinEvet craftlanıyor. Flux ve göz ile yukseltiyorsun.
sana önce invite atmaları lazım benim clube alırım seni şu an +1000 vr 23 veya 24 doğru o gider. level kasınca senin pek olmaz itemleri zor yaptım çünkü .dLevel Kasınca Bizimde Olur Ühühü
Şu Külüpmüdür Nedir Nasıl Giriyoruz Ona![]()
Oyun daha çok yeni birden büyük ilgi görünce haliyle çok yükleniyorlar oyuna yakında düzeceğine eminim.
Oyun geliştiğinde Nitrado'ya gelebilir serverları belki bi el atarım orayada![]()
Büyük ihtimal private server yapmazlar
Level Kasınca Bizimde Olur Ühühü
Şu Külüpmüdür Nedir Nasıl Giriyoruz Ona![]()
Pardon giriş sırası sorunu çözüldü derken ? Ben hala giriş sırasında bekliyorum ve konuda giriş sorunun çözümü ile ilgili bir yazı göremedim ..
Alırım.Biri benide kulübe alsa güzel olur .![]()
Daha dur anca 5 seviyeyim (ZAR... ZOR...). Hala olayları kavrayamadım tam olarak.20 Kişi olmuşuzdur herhalde..forumdan gerçekten aşırı güzel oyun. sarıyor. hedef 27 level !. (Bu adam 26 level).