Chat i enter tuşuna basarak açıyoruz.[DOUBLEPOST=1436876956][/DOUBLEPOST]Build mode geçemiyom M2 ne[DOUBLEPOST=1436876621,1436875887][/DOUBLEPOST]Biri bana chat nasıl açıldığını sölesin!!!
Oyuna başladım ama, daha açılmadı. Yanda biryerlerde 23 minutes yazıyor. 23 dakika bekleyecek miyim ben şimdi![]()
Deniyeceğim...
Zaten cube worldun yapımcısı yaptı bu oyunu galiba bi ben biliyorum bunu.Hms.Bir an cube world aklıma geldiBelki oynarım :/
Edit : Biraz CW çakması değilmi sanki![]()
La bir cevap vermiyon :/Chat i enter tuşuna basarak açıyoruz.[DOUBLEPOST=1436876956][/DOUBLEPOST]
Evet bekleyeceksin maalesef
Tavsiye ederim![]()
Yazıyorum şu an ben sürekli. İstersen skype adresini ver öyle konuşalımLa bir cevap vermiyon :/
Bende yazıyorum :/ Bir bug mu var bide global 1 felan hayırdırYazıyorum şu an ben sürekli. İstersen skype adresini ver öyle konuşalım![]()
Sen farklı yerden yazıyorsun sanırım istersen bir ekran paylaş skypedan bakayım biBende yazıyorum :/ Bir bug mu var bide global 1 felan hayırdır
Bendede öyle fakat yazdıklarını göremiyorum.Ben normal entere basıp açıyorum yazıyorum yanında Global 1 yazıyor
Yazdığını gördüm, club chate geçmeye çalışıyorumBendede öyle fakat yazdıklarını göremiyorum.
Güzel oyun,Öğrenince güzel geliyorBeğenildi ise bende yer almak isterim..
Şeref duyarız efendimBeğenildi ise bende yer almak isterim..