Shadow 2'den sonra kaça kadar gidiyor*Yeri gelince Shadow Set diziceksiniz[DOUBLEPOST=1437216854,1437216806][/DOUBLEPOST]
Oyun içi isminiz neydi?[DOUBLEPOST=1437217807][/DOUBLEPOST]+
Ben Shadow 1 Setim istersen beraber Shadow 2-3 var mı diye kontrol edebilirizShadow 2'den sonra kaça kadar gidiyor*En fazla shadow 2 itemim var da fakirim .s
Zindan tamamlayarak set kasılmazBen Shadow 1 Setim istersen beraber Shadow 2-3 var mı diye kontrol edebiliriz(Daha çok zindan tamamlayarak )
Peki kasanlar nasıl kasıyorZindan tamamlayarak set kasılmaz(Shadow 1'den sonra*)
Trade'le uğraşacaksın
5 varmış bu arada*
Dediğim gibi trade ile uğraşacaksın, yoksa o forge yapmalara imkanı yok yetiştiremezsin.Peki kasanlar nasıl kasıyor![]()
Forge yapmak zor cidden fakat yapmaya çalışıyorum.Dediğim gibi trade ile uğraşacaksın, yoksa o forge yapmalara imkanı yok yetiştiremezsin.
Daha Shadow 1'e yükseltmek zorluyor, her yıldız atlatmada bilmemkaç flux + 10 tane eye of bilmemne* gidiyor. Her level atlatışta 650 flux gibi bir şey ve 50 eye of bilmemne gidiyor*Forge yapmak zor cidden fakat yapmaya çalışıyorum.
Hangi karakter daha iyi şuanlık ?Daha Shadow 1'e yükseltmek zorluyor, her yıldız atlatmada bilmemkaç flux + 10 tane eye of bilmemne* gidiyor. Her level atlatışta 650 flux gibi bir şey ve 50 eye of bilmemne gidiyor*
Flux yetmez ona![]()
bilmorm ama ben en sn 10 level olmaya çalışıyordum .sDaha Shadow 1'e yükseltmek zorluyor, her yıldız atlatmada bilmemkaç flux + 10 tane eye of bilmemne* gidiyor. Her level atlatışta 650 flux gibi bir şey ve 50 eye of bilmemne gidiyor*
Flux yetmez ona![]()