Yepyeni Bir Oyun: TrionWorld | Trove | [ Giriş Sırası Sorunu Çözüldü! ]

Oyunu beğendiniz mi?

• Evet

Kullanılan: 56 80.0%
  • Hayır

Kullanılan: 14 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    70

_Randy1_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İndirip geliyorum , alın beni clanmıdır grupmudur neyse o artık.
Oyun şu an için bakımda sanırım. Yarın saat 11:00 civarında online olacağım, aynı anda çevrimiçi olursak kulübe senide alırım :)[DOUBLEPOST=1437243028,1437242986][/DOUBLEPOST]
Hms bilmiyorum :(
Pve oyun olduğu ve AI mükemmel olmadığı için tomb raiser baya kolay mob spawnlıyor da :(
Anlık damage olarak Shadow Hunter*
Classları pek bilmiyorum zaten :(
Ice Sage ve Shadow Hunter var şu an ikisinden de memnunum .s
İstersen kulübüme gelebilirsin :)

erenbulbulbul

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hms bilmiyorum :(
Pve oyun olduğu ve AI mükemmel olmadığı için tomb raiser baya kolay mob spawnlıyor da :(
Anlık damage olarak Shadow Hunter*
Classları pek bilmiyorum zaten :(
Ice Sage ve Shadow Hunter var şu an ikisinden de memnunum .s
Dragon takımda olunca fena pataklıyor düşmanı.
ama dragon kolay damage alıyor. sürekli birisinin desteklemesi lazım onu.

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dragon takımda olunca fena pataklıyor düşmanı.
ama dragon kolay damage alıyor. sürekli birisinin desteklemesi lazım onu.

Dragon rezillik ya en kötüsü o bence. Oyuna başlarken seçebileceğin en iyi Cpt bence sonra Tmb eklersin para biriktirip sonra da gun ya da knight olabilir. Shadow la neon da kapışır ama shadow un pasifini yetersiz buluyorum.

TrustNoONE

Kimyager , Sadece Kimyager.
En iyi cevaplar
0
En iyisi tartışmasız Shadow , Trap atarak stasis atabilir , Ardından pasif ve m2 ile vurarak yüksek damage verebilirsiniz , Hele ki Jumplu itemleriniz bol ise , Kolay jump attack yapıyorsun (20 jumpum var güzel bir şey..) . Kolay climb yapıyorsun , M2 yi fast kullanınca low damage more knockback yapabilirsiniz , Solo Hard Dungeonlar basit oluyor genelini stasis alıp pasif açıp m2 vurarak bitiriyorum .... Kolay gelsin B) 8 levelim :'C

MrTurhan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
En iyisi tartışmasız Shadow , Trap atarak stasis atabilir , Ardından pasif ve m2 ile vurarak yüksek damage verebilirsiniz , Hele ki Jumplu itemleriniz bol ise , Kolay jump attack yapıyorsun (20 jumpum var güzel bir şey..) . Kolay climb yapıyorsun , M2 yi fast kullanınca low damage more knockback yapabilirsiniz , Solo Hard Dungeonlar basit oluyor genelini stasis alıp pasif açıp m2 vurarak bitiriyorum .... Kolay gelsin B) 8 levelim :'C
TroveOynamayan biri bunu der:what is this?

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

PvP'de neon çok rahat alacak görürsün. PvE'de de Tmb ve cpt cok daha iyi AoE skillerinin çoğu bi kere. Hepsini 10 level yaprak denedim :)

_Randy1_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
PvP'de neon çok rahat alacak görürsün. PvE'de de Tmb ve cpt cok daha iyi AoE skillerinin çoğu bi kere. Hepsini 10 level yaprak denedim :)
Oyun içinde şu an PvP yok diye biliyorum fakat Neon Ninja yakın menzilli olduğu için çok fazla hasar yiyor ve çok etkisi olmuyor dungeonlarda.

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyun içinde şu an PvP yok diye biliyorum fakat Neon Ninja yakın menzilli olduğu için çok fazla hasar yiyor ve çok etkisi olmuyor dungeonlarda.

Yok şu an eklenecek. Dungeonlarda o kadar değil evet ama PvPde 1'deki skill ile tutturmaya baslarsa alır yuksek ihtimal. Hunter'ın ise şansı oldukça düşük atışlarının çoğunun tutması lazım.

_Randy1_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yok şu an eklenecek. Dungeonlarda o kadar değil evet ama PvPde 1'deki skill ile tutturmaya baslarsa alır yuksek ihtimal. Hunter'ın ise şansı oldukça düşük atışlarının çoğunun tutması lazım.
PvP eklenirse nasıl olacağını çok merak ediyorum açıkçası. Eklenirse cidden Neon Ninja çok fazla güçlü olacaktır PvP'de.

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
Hocam oyun çok güzel, şu türk kulübüne bende gelmek isterim :D

Son düzenleme:

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
PvP gelirse class'lar cidden çok dengesiz. 100 tane tmb ile 1 tane neon bile başa çıkabilir :(