_Randy1_
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
şu an oyundaysanız girip davet edebilirimHocam oyun çok güzel, şu türk kulübüne bende gelmek isterim![]()
şu an oyundaysanız girip davet edebilirimHocam oyun çok güzel, şu türk kulübüne bende gelmek isterim![]()
Oyun Çok Kasıyo Hızlandırmak için Bir Fikrin Varmı?şu an oyundaysanız girip davet edebilirim![]()
Evet oyundayım nickim MhaWTHoRşu an oyundaysanız girip davet edebilirim![]()
Ayarları en düşüğe al*Oyun Çok Kasıyo Hızlandırmak için Bir Fikrin Varmı?
benide al. 10 levelim ama bir şey yaparım sanırımşu an oyundaysanız girip davet edebilirim![]()
Grafik ayarlarını düşürmeyi deneyebilirsiniz.[DOUBLEPOST=1437303144,1437303112][/DOUBLEPOST]Oyun Çok Kasıyo Hızlandırmak için Bir Fikrin Varmı?
Oyuna yaklaşık 1 saat sonra gireceğim girer girmez eklerimbenide al. 10 levelim ama bir şey yaparım sanırım
nick erenbulbul
sınıfım dragon (shadow var kullanmıyorum çünkü dragon çoh güzel.)
Low a Alıyom Yine Aynı Ekran Kartım Atı Radeon X1650 SeriesAyarları en düşüğe al*
Settings -> Video -> Advanced'ı aktif et orada gözüküyor bütün ayarlar*
Beni de eklersin artık .sGrafik ayarlarını düşürmeyi deneyebilirsiniz.[DOUBLEPOST=1437303144,1437303112][/DOUBLEPOST]
Oyuna yaklaşık 1 saat sonra gireceğim girer girmez eklerim![]()
Low değil bahsettiğim orada bi kutucuk var advanced'la başlayan onu aç her şeyi en düşük yapLow a Alıyom Yine Aynı Ekran Kartım Atı Radeon X1650 Series
Heh 20 fps alıyomBeni de eklersin artık .s
GodofMilker
Low değil bahsettiğim orada bi kutucuk var advanced'la başlayan onu aç her şeyi en düşük yap
Pirate Captain veya Tomb Raiser alabilirsin, yada çok yakında yeni bir sınıf gelicek, onu bekleyebilirsin.Ben şu an Ejderha Terbiyecisi sanırım yada başka bir şey ismi siz anladınız işte oyum ve 7 levelım ama gücünün düşük olduğunu düşünüyorum ve class değiştirmek istiyorum ne almalıyım?
HayırOyun güzele benziyo. Bu arada oyun sınırlımı [yani biyerden sonra oyun bitiyomu ] ?