Yepyeni Bir Oyun: TrionWorld | Trove | [ Giriş Sırası Sorunu Çözüldü! ]

Oyunu beğendiniz mi?

• Evet

Kullanılan: 56 80.0%
  • Hayır

Kullanılan: 14 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    70

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Join a Club görevini klana girmeden nasıl tamamlıcam acil para lazım class alıcam
Builders Crafting Bench yap dedi yaptım olmadı.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
16 levelim ama ejderha olmadan u2 de zor kasılıyorum :(
taktik pls.
JumpAttack yap derdim de, dracolyte kötü bana göre :(
Yakıncı ama uzakçı karakter mi olur arkadaş*
Gençler o değilde bu shadow hunter baya OP bir karakter master world'de stronghold(4lü kale)'un birine gidiyorum,bossun odasına gelmeden duruyorum,boss duvarın arkasından görününce special'i açıp full charage ile vuruyorum boss teke gidiyor.4 relic 12 legendary eşya kastım 9.seviyede.
u2'ye kadar öyle, kolay genel olarak. u2'de kolay da büyük boss tekte gitmiyor. u3'den sonrası asıl olay zaten :(

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Girmeyi başardım 4. seviye oldum ama oyunun mantığını anlamadım :D Öylesine kesip kesip duruyorum.
(Biri anlatsın yapacaklarımı)

Altikardes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler,ben oyuna girince oyun direk çöküyor 30 dakika ceza bekliyorum bide girmesi için boşuna,çözümü varmı? birde oyuna girdiğimde çökmesse oyun fulscreen olmuyor fullscreen yapıncada çöküyor .s

_Randy1_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Valla bu gidisle forum batacak @Lovegame herkesi Trove'a cektin :)

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ben @Lovegame ile aynı sunucuda çalışan Randy1 , karıştırdın galiba :)[DOUBLEPOST=1437399875,1437399842][/DOUBLEPOST]
Beyler,ben oyuna girince oyun direk çöküyor 30 dakika ceza bekliyorum bide girmesi için boşuna,çözümü varmı? birde oyuna girdiğimde çökmesse oyun fulscreen olmuyor fullscreen yapıncada çöküyor .s
İnternetten çözümler aramanı öneririm bu sorunla daha önce hiç karşılaşmadım.