LegendofAnatolia
Kaptan Penguen
- En iyi cevaplar
- 0
Join a Club görevini klana girmeden nasıl tamamlıcam acil para lazım class alıcam
Builders Crafting Bench yap dedi yaptım olmadı.
JumpAttack yap derdim de, dracolyte kötü bana göre16 levelim ama ejderha olmadan u2 de zor kasılıyorum
taktik pls.
u2'ye kadar öyle, kolay genel olarak. u2'de kolay da büyük boss tekte gitmiyor. u3'den sonrası asıl olay zatenGençler o değilde bu shadow hunter baya OP bir karakter master world'de stronghold(4lü kale)'un birine gidiyorum,bossun odasına gelmeden duruyorum,boss duvarın arkasından görününce special'i açıp full charage ile vuruyorum boss teke gidiyor.4 relic 12 legendary eşya kastım 9.seviyede.
Join a Club görevini klana girmeden nasıl tamamlıcam acil para lazım class alıcam
Ben @Lovegame ile aynı sunucuda çalışan Randy1 , karıştırdın galibaValla bu gidisle forum batacak @Lovegame herkesi Trove'a cektin
GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
İnternetten çözümler aramanı öneririm bu sorunla daha önce hiç karşılaşmadım.Beyler,ben oyuna girince oyun direk çöküyor 30 dakika ceza bekliyorum bide girmesi için boşuna,çözümü varmı? birde oyuna girdiğimde çökmesse oyun fulscreen olmuyor fullscreen yapıncada çöküyor .s
İnternete sorunu yazınca lol çıkıyor o.oBen @Lovegame ile aynı sunucuda çalışan Randy1 , karıştırdın galiba[DOUBLEPOST=1437399875,1437399842][/DOUBLEPOST]
İnternetten çözümler aramanı öneririm bu sorunla daha önce hiç karşılaşmadım.
Maalesef hiçbir bilgim yokİnternete sorunu yazınca lol çıkıyor o.o
Hemen Almalıyım!Beyler o değilde forum.troveturk.com adresi hala alınmamış XD
Referans linki vermek yasakHemen Almalıyım!
Bundan sonra oyuna kaydolacak arkadaşlar bu linkten oyuna kaydolurlarsa banada destek olacaklar:
Para kazandıran linkler yasak, referans linkleri yasak değilReferans linki vermek yasak![]()