Swertyy
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
11 civarı idi yanlış hesaplamadıysak.Arkadaşlar oyun sanırım 10 civarı açılacak. Yarım saat sabır![]()
11 civarı idi yanlış hesaplamadıysak.Arkadaşlar oyun sanırım 10 civarı açılacak. Yarım saat sabır![]()
Eskiden günün %50'sini LoL oynayarak geçiriyordum, şimdi TroveBu oyun sayesinde LoL'ü bıraktım. Artık küfür etmiyorum , sinirlenmiyorum. Pişman değilim.
Gold 3'den Gold 2'ye geçmeme 1 maç vardı.Başlattım maçı oynuyorum oyun başlayınca, biz 4'ümüz arkadaşız oyunu feedlicez dediler ve orada etmedim küfürleri etmiştim.Dakika başı küfür ediyodum.Eskiden günün %50'sini LoL oynayarak geçiriyordum, şimdi Trove![]()
4 kişi pre girilmiyor rankedGold 3'den Gold 2'ye geçmeme 1 maç vardı.Başlattım maçı oynuyorum oyun başlayınca, biz 4'ümüz arkadaşız oyunu feedlicez dediler ve orada etmedim küfürleri etmiştim.Dakika başı küfür ediyodum.
O zaman norm du sanırım . 1 yıl geçti [unutkanlık4 kişi pre girilmiyor ranked![]()
%50 MC %50 Minecraft Ara Sıra Başka Steam OyunlarıEskiden günün %50'sini LoL oynayarak geçiriyordum, şimdi Trove![]()
Senin videonun linki bi tekrar atarmısın ?Yarin girerim artık![]()
Ne süresi ?Hala Süre Dolsun Diye Bekliyoruz![]()
30 Dakika Yaklaşık 15 Dk dır 30 DaNe süresi ?