- En iyi cevaplar
- 0
40 Dk Falan Oldu 5 Dk Kaldı Hala Bekliyorum Güncellemeden Sonra Anlık Yoğunluk Oldumore than 30 minutes![]()
![]()
40 Dk Falan Oldu 5 Dk Kaldı Hala Bekliyorum Güncellemeden Sonra Anlık Yoğunluk Oldumore than 30 minutes![]()
![]()
oyun tutacak benden söylemesi40 Dk Falan Oldu 5 Dk Kaldı Hala Bekliyorum Güncellemeden Sonra Anlık Yoğunluk Oldu![]()
Oyuna yatırılan paralarla yeni database alıcaklardır ve bu 30 dakika olayı geçicektir.Yani bağış yapınoyun tutacak benden söylemesi
bu arada 10dk falan geçti hiçbirşey yok![]()
aslında şu 30dk hiç sıkıntı değil yani .s .s yani beklerim nolcakmış kiOyuna yatırılan paralarla yeni database alıcaklardır ve bu 30 dakika olayı geçicektir.Yani bağış yapın![]()
Yataktan Kalkmadan 35 Dk Önce Pc Yi Açıp Oyunda Sıraya Girip 30 Dk Daha Uyuyup Öyle Kalkacağımaslında şu 30dk hiç sıkıntı değil yani .s .s yani beklerim nolcakmış ki![]()
Bendede aynı kapasiteyi arttırsalar 1000 kişi alıyor galiba en fazla.15 Dk Dır 1 Dk Da Bekliyor Çok YoğunGittikçe İlgi Artıyor
![]()
şu an girmeyi bekliyorum. +1000 diye bişeyden bahsediyolar. O galiba en az 1000 kişide sunucu açılıyor. Bide sunucuyla ilgili değil. Beni oyundan attı. Sanırım bakımdan felanmı ?Bendede aynı kapasiteyi arttırsalar 1000 kişi alıyor galiba en fazla.
Ben girdim oyundayımşu an girmeyi bekliyorum. +1000 diye bişeyden bahsediyolar. O galiba en az 1000 kişide sunucu açılıyor. Bide sunucuyla ilgili değil. Beni oyundan attı. Sanırım bakımdan felanmı ?
Kes Baran Kes Bos Lafları KesBen girdim oyundayım![]()
BendeBen girdim oyundayım![]()
O kadar oynamayı bilmiyosuın kiPrimodrial nasıl yapıcam arkadaşlar bir söyleyin yaw bomba yapıcamda![]()
1 Primordial Flame nerden bulunuyor dedim.O kadar oynamayı bilmiyosuın ki
1 Primordial Flame
10 Shappestone![]()