yeraltı mezarlığı herobrine ile savaşmak (caga adventure)

.Lucifer.

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ilk boluımde ve ıkıde aşırı zorlandım bir kolay ama :D geçemedim ilkte sonra bıtırdım cok kıyak olmuş son bolumde zordu bide Kastı bıde Zor geçtim

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haritanın 2.versiyonuda mevcut bu haritanın ne yazıkki onur salonu kapalı ve harita bitirildi 2.versiyonu şuanda hayla oynanmakda eğer bitirip resim cekerseniz onur salonuna girme sansınız olabilir

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Map nasıl yükleniyor ben bilmiyomda
Haritayı gayet basit şekilde yükleyebilirsiniz ilk önce dosyayı indirin indirdiğiniz winrarın içindeki klasörün masaüstüne cıkartın cıkarttıkdan sonra başlat noktasından çalıştır butonuna tıklayın aynen bu şekilde %appdata% yazın ve enter e tıklayın .minecraft klasörünün içine girin içinde saves klasörü olcak masaüstüne cıkarttıgınız klasörü saves dosyasına atın normal şekilde oyuna girip oynayın iyi oyunlar

DJ_Minecraft

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İşte Herobrine`nin sonuuuuuuuuUUUUU

Ekli dosyalar

• 2013-03-15_21.55.55.png
    2013-03-15_21.55.55.png
    502.2 KB · Görüntüleme: 354

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0

capvideo1000

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Haritayı gayet basit şekilde yükleyebilirsiniz ilk önce dosyayı indirin indirdiğiniz winrarın içindeki klasörün masaüstüne cıkartın cıkarttıkdan sonra başlat noktasından çalıştır butonuna tıklayın aynen bu şekilde %appdata% yazın ve enter e tıklayın .minecraft klasörünün içine girin içinde saves klasörü olcak masaüstüne cıkarttıgınız klasörü saves dosyasına atın normal şekilde oyuna girip oynayın iyi oyunlar
bn onu biliyom mediafire a nasil yüklüyom onu bilmiyom

DJ_Minecraft

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
lan varya ejderha tam öldü sonra ben lavaboya gittim geldim kardeşim /kill yazmış geberdim beee fotoda çekemedim mk. :((((