yeraltı mezarlığı herobrine ile savaşmak (caga adventure)

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Wither(skeleton) teşekür ederiz
hasan29 builderlerimizin buildleri normalde iyi ama benim dediklerime göre yapıyorlar yani sadece ic görünüşü yapıyoruz dış görünüşü göstermemeye çalıştığımız için fazla uğrasmıyoruz elimizden geldiğincede efekti bol yapmaya çalışıyoruz ve bu haritamız gerçekden cok eski :) yeni versiyonları yeraltı mezarlığı 2 ve 3 haritalarını tavsiye ederiz bu harita caga adventurenin 2012 de yapılmış ilk minecraft türk haritasıdır

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeraltı mezarlığı 1 herobrine ile savaş !!
hayla indirilmeye devam ediyor Caga adventure rekora doğru gidiyor sadece tek bir forumda bir tane sadece 1 tane forumda tam 803 indirme alan harita rekora doğru hayla durmaksızın gidiyor inanılmaz bir rekor
AMAC
1.000 dowload istiyoruz
İndirip oynayan arkadaşlara teşekür ederiz
haritayı bitiren oyuncuları gönülden tebrik ederiz

Hasan29

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Wither(skeleton) teşekür ederiz
hasan29 builderlerimizin buildleri normalde iyi ama benim dediklerime göre yapıyorlar yani sadece ic görünüşü yapıyoruz dış görünüşü göstermemeye çalıştığımız için fazla uğrasmıyoruz elimizden geldiğincede efekti bol yapmaya çalışıyoruz ve bu haritamız gerçekden cok eski :) yeni versiyonları yeraltı mezarlığı 2 ve 3 haritalarını tavsiye ederiz bu harita caga adventurenin 2012 de yapılmış ilk minecraft türk haritasıdır
Anladım bilmeden söylediğim için kusuruma bakma :)

[T]ime[M]an™

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
bence çok değişik anlamadım ne yapmaya uğraşıyoruz burada
herobrinenin mezarına inip onu yok etmeye çalışıcaksınız mezarlığa giden yolda engeller mevcut onları gecerek mezarlıga ulasıcaksınız[DOUBLEPOST=1370026060,1368265756][/DOUBLEPOST]Caga adventurenin bu haritası hayla indiriliyor ama yorum almıyor :) haritaız 900 indirmeyi vurdu 1.000 indirme icin son adımlar[DOUBLEPOST=1372091508][/DOUBLEPOST]Localhost sorunu nedeniyle gözlerden düşmemek için eski konuları acıyoruz spam için özür dileriz