Yeter artık bildirim atmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erkolik

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu bence herkesi sıkmıştır .Bu bildirimler artık hep reklam yapmak için olmaya başlamış
Neden böyle hep bildirim geliyo yok efenim oyundestek sitesi açılımış
hile ssitesi açılmıl falan
Şu atmayın bildirimleri yada bildirim ayarları yapın lütfen çünkü bu bildirimleri çoğumuz istemiyoruz ve bu forum reklamı yapmak yasak ssadece admnler yaparsa adalet olmaz
craft_man

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Şahsen ben bildirimlerimi gördükçe mutlu oluyorum ve o sitelerin de reklama ihtiyacı var bence.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Evette eğer forum açmak gibi bir işe giriştiysen paran çok olmalı ki öyle gireceksin o işlere başka sitelerde reklam yapsın para verip parası yoksa neden site açıyor özet;
Paran yoksa hiç girme.

Black_Fire

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evette eğer forum açmak gibi bir işe giriştiysen paran çok olmalı ki öyle gireceksin o işlere başka sitelerde reklam yapsın para verip parası yoksa neden site açıyor özet;
Paran yoksa hiç girme.

bildirime gelen sitede onların kendi sitesini niye paylaşmasın?

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Paran yoksa hiç girme.

Abi adam bu forumda da admin o forumda da niye burda oranın reklamını yapmasın ?
Geçen ben söyledim hileleri.gen.tr'ye kimse girmiyor dedim baktım burda Hile Sitemizi Gördünüz mü ? diye bildirim gelmiş.

Yani beni de düşünün o sitede tek ben varım :( Genel mod olmam lazımmış aslında :(

Hasan29

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben bu mesajları atmalarını hoş karşılıyorum çünkü arkadaşların dediği gibi para kazanıp diğer siteleri popüler etmeleri lazım (en azından bence)

RememberMe

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İyi ve kötü yanları var.Örneğin :forum reklam vererek para kazanıyo bu parayı forumu geliştirmek için harcıyolar minecrafttürkpvp sunucusu açılacak ne zamandır bekliyoruz.Adamlar bedavamı açıcak.Bunun için yapıyolar.Fakat oyuncular konuma mesaj geldi vb. sayıp bildirime baktıklarında çıkması biraz üzücü ve rahatsızı edici oluyo.Bunu yaparken düşünmüşlerdir bence.Doğru bi karar verdiklerine inanıyorum.

Black_Fire

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
evet RememberMe arkadaşımızın dediği gibi server açacaklar mctl ile vip alacağız peki bunlar nerden serverin parasını kazancak? Forumun gelişmesi gerekiyor bunun içinde bildirim yoluyla tanıtıyorlar.Bence çok iyi yapıyorlar.

Erkolik

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tamam paylaşabilirler ama biraz ayarlar yapsalar çok iyi olur bu bildirimler rahatsız ediyo beni çünkü[DOUBLEPOST=1372774579,1372750037][/DOUBLEPOST]Hem bunlar parayla yapıyo olamazlar her sanyie bildirim ödüllü yarışma bilmem ne yeter

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Tamam paylaşabilirler ama biraz ayarlar yapsalar çok iyi olur bu bildirimler rahatsız ediyo beni çünkü[DOUBLEPOST=1372774579,1372750037][/DOUBLEPOST]Hem bunlar parayla yapıyo olamazlar her sanyie bildirim ödüllü yarışma bilmem ne yeter

Abi burda böyle dedin ama ödüllü yarışma dedi diye kaç tane adam oyundesteğe gitti şimdi telefonu almak için artık telefon mu onu da bilmiyorum ama :D
Benim ödülle işim yok şahsen ama gelmesinden de rahatsız değilim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...