YETİMHANE 1.7.4 KORKU 650.000+ Indirme !

McRada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ya herkes yanlış yapıyo kimse o yüzleri göremeden korkuo altına sıcıo bilemem kimse bişi görmedi mesela o yemek yerine girmiceniz direk ordan mutfaga gecerken bi ses gelio ya işte orda arkanıza baksanız hayalet cikio mutfaktan girilcek oraya aslında bazıları o yeşil kafaları filan görmeden korktu bazılarıda onları görmedi ve *** gibi dedi

omerci

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ya herkes yanlış yapıyo kimse o yüzleri göremeden korkuo altına sıcıo *** kimse bişi görmedi mesela o yemek yerine girmiceniz direk ordan mutfaga gecerken bi ses gelio ya işte orda arkanıza baksanız hayalet cikio mutfaktan girilcek oraya aslında bazıları o yeşil kafaları filan görmeden korktu bazılarıda onları görmedi ve *** gibi dedi
:D haklsın, 2. harita için daha iyi planlama yapmam lazımki herkes herşeyi görsün :D teşekkürler bu arada

omerci

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
2. Mi?,0_0 ollley be! Çok sevindim merakla bekliyorum :)

Trenden Tapatalk ile gönderildi - Trenleri severim ._.
:D hikayeyi orda bitirmek olmazdı :D 2. ve 3. haritalarda gelicek hikayenin sonu yapıların mimarisi ve konuşmalara dahil herşeyi planladım. yazın görürsünüz :) (daha yapmaya başlamadım ama)

izmarit81

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben youtube için video çekicektim fakat map da hata oldu hamachi ile girdik arkadaşlarla hamachi sürümü 1.7.9 fark eder mi?

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
:D hikayeyi orda bitirmek olmazdı :D 2. ve 3. haritalarda gelicek hikayenin sonu yapıların mimarisi ve konuşmalara dahil herşeyi planladım. yazın görürsünüz :) (daha yapmaya başlamadım ama)
Aslında haritanın sonundaki kitabın yazısını da türkçeleştirmen daha iyi olurdu...

izmarit81

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar mapda sıkıntı var bende 1.7.2 de yaptım 1.7.9 da denedim servelerindada denedim bi türlü başlamıyor üstüne beni ilk evin dışına atıyor.Komut blokları çalışmıyor :S Bi çözümü bilen cevaplasın...

omerci

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar mapda sıkıntı var bende 1.7.2 de yaptım 1.7.9 da denedim servelerindada denedim bi türlü başlamıyor üstüne beni ilk evin dışına atıyor.Komut blokları çalışmıyor :S Bi çözümü bilen cevaplasın...
serverda komut bloklarının çalışmasına izin verildiğinden emin ol, ayrıca konuya evin dışında başladığında ışınlanman için bi tp komutu koydum onu yaz.
son olarak eğer snapshotlarda başlatıp sonra 1.7.2 aldıysan haritayı baştan yükle çünkü versiyon değişikliği sandıklardaki şeyleri ve envanteri temizliyor :/