- En iyi cevaplar
- 0
40 bin indirme olmuş ! Vay be yakında pre alırsın kendine
._.
Aynen valla ya Run yazısı çıkınca telefonu yere atıyodumBunu görünce Aklıma Eyes-The horror game geldi![]()
ya herkes yanlış yapıyo kimse o yüzleri göremeden korkuo altına sıcıo *** kimse bişi görmedi mesela o yemek yerine girmiceniz direk ordan mutfaga gecerken bi ses gelio ya işte orda arkanıza baksanız hayalet cikio mutfaktan girilcek oraya aslında bazıları o yeşil kafaları filan görmeden korktu bazılarıda onları görmedi ve *** gibi dedi
2. Mi?,0_0 ollley be! Çok sevindim merakla bekliyorumhaklsın, 2. harita için daha iyi planlama yapmam lazımki herkes herşeyi görsün
teşekkürler bu arada
2. Mi?,0_0 ollley be! Çok sevindim merakla bekliyorum
Trenden Tapatalk ile gönderildi - Trenleri severim ._.
Aslında haritanın sonundaki kitabın yazısını da türkçeleştirmen daha iyi olurdu...hikayeyi orda bitirmek olmazdı
2. ve 3. haritalarda gelicek hikayenin sonu yapıların mimarisi ve konuşmalara dahil herşeyi planladım. yazın görürsünüz
(daha yapmaya başlamadım ama)
serverda komut bloklarının çalışmasına izin verildiğinden emin ol, ayrıca konuya evin dışında başladığında ışınlanman için bi tp komutu koydum onu yaz.Arkadaşlar mapda sıkıntı var bende 1.7.2 de yaptım 1.7.9 da denedim servelerindada denedim bi türlü başlamıyor üstüne beni ilk evin dışına atıyor.Komut blokları çalışmıyorBi çözümü bilen cevaplasın...
önemli değil, elimden geldiğince deniyorumsaol kalp krizi geçirecektim
ama?Oynamak isterdim ama .. ;(