Yetkili alımları hakkında

Zamion101

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ozaman pardon.
ordaki **** lafı sürekli town of salemde **** nickiyle girip herkese küfür eden çocuklardan ve jahreinden gelmişti aklıma
kötü bir amaçla söylemedim yani
Jahrein'in bir lafı vardır **** suyu iç :D Jahrein'i bende severim ve izlerim fakat dediğim gibi konularda terbiyesizliğin lüzumu yok şaka ve ironi amaçlı yaptığını biliyorum benim açımdan sıkıntı yok fakat bu mesajını ciddiye alan birsürü yaşı küçk kullanıcı olacağına eminim. İyi forumlar herkese.

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Jahrein'in bir lafı vardır **** suyu iç :D Jahrein'i bende severim ve izlerim fakat dediğim gibi konularda terbiyesizliğin lüzumu yok şaka ve ironi amaçlı yaptığını biliyorum benim açımdan sıkıntı yok fakat bu mesajını ciddiye alan birsürü yaşı küçk kullanıcı olacağına eminim. İyi forumlar herkese.
:) aynen güzel tos yayını ve reaksiyon yapıyor
yanıtınız için teşekkür ederim,ironiyi anlayabileceklerini düşünüyorum eninde sonunda bunun içinde farklı bir anlam yatıyor olmalı diye araştırırlar zaten :) ben öyle öğrenmiştim.

Zamion101

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hocam ciddimisiniz ? adam gitmiş skype adresini felan yazmış başvuru yapmış okuyorsunuz değilmi yazınlanları allah akıl fikir versin .
Üstadım hiç kendini yorma az önce dediğim gibi daha okumadan birşeyler olmak isteyen konunun açılma sebebini okumadan hemen mesaj yazan kişiler dolu bu forumda. Sen boşuna kendini yoruyorsun...