toymachine22
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Uzun zamandır forumda yoktum. Buyrün yeni videom;
HAHAHAHGerçek Bora Biriciğe aslında gerçekte araba çarpıp ölmüştür
Bu Bora Biricik aslında Vlog Tanrısı Olan Borağus Biricikusdur.
Amacı Youtubenin En İyi Videolarını Çekmektir
Bu Kandırmacaya Katılmayın!
(hğhğhğhğ)
Hocam video zaten 40 saniyelik birde introya koyarsam belli bi bölümünü hiçbir tadı kalmazİntro çöp yalnız :/
Ben her zaman ölüydüm aslında 1997 yılında doğmadım ben öldüm.Gerçek Bora Biriciğe aslında gerçekte araba çarpıp ölmüştür
Bu Bora Biricik aslında Vlog Tanrısı Olan Borağus Biricikusdur.
Amacı Youtubenin En İyi Videolarını Çekmektir
Bu Kandırmacaya Katılmayın!
(hğhğhğhğ)
Sizin eğlenmeniz için yapıyorum bunları. 1 zerre bile yüzünüzü güldürebildiysem ne mutlu banaBir insan hiçmi utanmaz :/ Gören eminki ***erim böyle çocuğu demiştir ;(
REZALET (Senin yerine ben ağlayayım bari) ;(
Lan senin yerine ben utandım ya ;( Sonra bu ülkeye garip ülke diyor turistler pfff...Sizin eğlenmeniz için yapıyorum bunları. 1 zerre bile yüzünüzü güldürebildiysem ne mutlu bana![]()
Hahaha komiksin. Böyle değişik işler yapmadığın zaman tutulamazsın. Bende bilirim maykraft sörvayvıl bölüm 1 videosu çekmeyi değil mi? Ayrıca argo kullanımına dikkat etmeni tavsiye ederim.Lan senin yerine ben utandım ya ;( Sonra bu ülkeye garip ülke diyor turistler pfff...
Duğa et haberciler fln görmedi yoksa seni televiyzanda görürüdüm. Bune lan derdim.(((((
Şakasına demiştim amaHahaha komiksin. Böyle değişik işler yapmadığın zaman tutulamazsın. Bende bilirim maykraft sörvayvıl bölüm 1 videosu çekmeyi değil mi? Ayrıca argo kullanımına dikkat etmeni tavsiye ederim.
Şakasına ise sıkıntı yok o zamanŞakasına demiştim amaAlıdndınmı Hemen
![]()
1 saniye bile yüzünü güldürebildiysem ne alaBu ne
Bi fotoşok bekliyordum ama şok oldum![]()