Youtube Kanalım İçin Birkaç Arkadaşa İhtiyacım Var :(

Waffleinstein

şüşko insan
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Merhaba Arkadaşlar,
Bu yaz oyun videoları ve değişik vloglar çekmeyi çok istiyordum bunu da başaracağım. Yalnız youtube kanalım için birkaç iş eksik mesela profil ve kapak fotoğrafı tasarımı + videolarımı düzenlemem için bir iki kişi daha... Farkındayım video düzenlemeyi bilmemem büyük bir eksi ancak öğrenmem uzun sürecek onun yerine şu an derslerime odaklanmışken bir kişiden yardım almaktı. Yardımcı olabilecek arkadaşlar özel mesaj olarak telefon numaralarını atsınlar. Skype ile iletişimim zor olacaktır pek bilgisayarda değilim. Onun yerine telefonla konuşmayı tercih ediyorum şu anda.
NOT:
Herhangi bir yaş sınırı vs. yok ancak lütfen bilgisi olan arkadaşlar gelsin daha yeni bilenler vesaire değil.

Erenkorowakurwa

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Komut Bloğunda İyimisin ?
[DOUBLEPOST=1429388878,1429388765][/DOUBLEPOST]Ya Biz Nasıl Konu Açıyoduk Unuttum ?

Erenkorowakurwa

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam Sağol.
[DOUBLEPOST=1429389427,1429389253][/DOUBLEPOST]Bulamadım.

OrnitorenkAdam

Hıyar isteyen köpekbalığı
En iyi cevaplar
0
Dostum Malesef Bilgisayarım GG olduğu için yardım edemiyorum fakat gelince yardım edebilirim

TheLoner

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bende ağustos ayında başlayacağım video işlerine..16 yaşındayım..yaşın +15 ise sana yardım edebilirim..
Video düzenlemeyi dert etme youtube'da bir sürü bilgilendirici videolar var bu konuda..