Youtube kanalıma tasarımcı aranıyor [600 abone]

ayberks33

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkeze merhaba arkadaslar baslıkta belirttigim gibi youtube kanalıma tasarımcı arıyorum.Kanalın fotograflarını video ön resmini vs. hazırlayabilecek olan varsa lütfen ulassın.
Kanal link :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Harikulade

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bende arıyorum ama yok yapabilsem yardımcı olabilmek için bedavaya yapardım ama bilmiyorum :(

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
İşte Arkadaşım Bunun Gibiler Böylede Yağ Gibi Üste Çıkarlar Ne Desem Boş

Herşeyin Bir Karşılığı Vardır. Grafiker ler Aç Kalsın Ozaman...
Yardım etmek isteyenlere hakaret edenlere laf atınca üste çıkmakmı oluyor.

Yapmıyorsan yapanlara 'enayi' diyemessin.

Beynin yıkanmış senin Yardım eden insanlara 'enayi' diyorsun vaybe.

Herşeyin karşılığı yoktur.Tersini düşünüyorsan vay haline.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Haklısın sana 1 ay renderi sürecek 3 dakikalık 4k çözünürlükte über kaliteli bir animasyon yapalım.
Nasıl olsa yardım severiz değil mi ?
Kardeşim adam yapabilecekleri yada yapmak isteyenleri söylemiş sen yapmak istemiyorsan burada işin ne.İsteyen yapar karışamazsın hakarette edemessin.Mantıklı düşün lütfen

Adam illaha yapacaksınız dememişki yapmak isteyen ler demiş neyin kafasındasın sen gelmiş burada bana laf yetiştiriyorsun.

Brooker

OphionTR
En iyi cevaplar
0
Tartışmanın bir manası yok, forumlar birer karşılıksız paylaşım ve yardımlaşma platformlarıdır. Ayrıca ücretsiz iş yapacak kişilere enayi diyen arkadaş, sen kim oluyorsun da insanları bu şekilde yargılıyorsun?

Brooker

OphionTR
En iyi cevaplar
0
Youtube videolarının paylaşıldığı bölüme "yardım ediiğn" konusu açan adama yaptığının yanlış olduğunu söyledim ve sen sadece "ben haklıyım" kafasına sahip olduğun için burda tartışıyorsun.

Yardım etmiyeceksem burda işim ne ?
Yardım edecek varsa uyarmaya geldim.En ufak bir emeğin bile boşa gitmesi beni kızdırıyor ve senin de böyle bir olayı savunman beni daha da kızdırıyor.
Mantıklı düşün adam belki 2-3 saat uğraşacak PS'de ve bu adama verecek.Bu adam o fotoğrafı kullanacak ve asıl emeği verenin ismini kimse bilmeyecek,asılı emeği veren kişinin karşılığını kimse vermiyecek.

Asıl emeği veren kişi "yardım ettim" diye avunurken bu adam o fotoğrafla kanalına adam çekecek.
Sencede asıl emeği veren kişi ufacık da olsa "enayi" değil mi ?
[DOUBLEPOST=1417447522,1417447473][/DOUBLEPOST]
Sebebini belirttim.
Tartışma yaratmak istemeyen kişi bu arada neden tartışma yaratıyor ? :)
Ben orada bir uyarı yaptım, tartışma yarattığımı da sanmıyorum.

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kısaca: Ben Beceremiyom Benim Yerime Ücretsiz Yapıcak Enayi Varsa Skype Eklesin Diyor Arkadaş.
Kusura bakma ama enayi falan olmuyor mesela ben sırf photoshop sevdiğim için zevk için insanlara yardımcı olmak için banner , logo tasarımları yaptım. Şimdi ben enayi mi oluyorum afedersin ? Sadece sevdiğim bir aktiviteyi yapıyorum ve bunu yaparken insanlara yardımcı oluyorum. Kusura bakma ama sen bazı şeyleri anlayamamışsın.
+
Bu zamana kadar karşılıksız banner veya logo yaptığım kişilerden çok yardım aldım , tam olarak karşılıksız kaldı denemez benimkiler .d

UmutYıldızYT

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kusura bakma ama enayi falan olmuyor mesela ben sırf photoshop sevdiğim için zevk için insanlara yardımcı olmak için banner , logo tasarımları yaptım. Şimdi ben enayi mi oluyorum afedersin ? Sadece sevdiğim bir aktiviteyi yapıyorum ve bunu yaparken insanlara yardımcı oluyorum. Kusura bakma ama sen bazı şeyleri anlayamamışsın.
+
Bu zamana kadar karşılıksız banner veya logo yaptığım kişilerden çok yardım aldım , tam olarak karşılıksız kaldı denemez benimkiler .d
Sen Sus Hiç Konuşma.