Youtube kanalıma tasarımcı aranıyor [600 abone]

Harikulade

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Olayı büyütmeyin bu forum dostluk ve kardeşlik forumudur daha fazla kavga ederseniz kavgaya bulaşanların cezalandırılması için elimden geleni yaparım

Şimdi tasarım konusundan devam edelim enayi menayi konusuna gireni görmeyeyim

Harikulade

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dostluk ve Kardeşlikden bahsederken kardeşlerine emir vermesen iyiydi :)
Tamam belki biraz sert tartışıyoruz ama düşünerek tartışıyoruz.
Sonuç olarak forumun amaçlarından biri de insanların farklı düşüncelerini karşılaştırması ve kabullendirmesi(tartışması)dir.
Yorumlara hiç dikkat etmedin mi ?
Bir kesim "öyle değil böyle" diyor , diğer kesim de "hayır öyle değil asıl böyle" diyor.
Mantıklı cevabı veren düşüncesini kabullendirir.
Emir vererek boş,boş konuşmaktan başka yaptığın bir şey olmaz.
Yok dikkat ettimde herkesin düşüncesi farklı olur sana göre enayi bana göre yardımcı birine göre kurtarıcı onu demek istiyorum :)

ayberks33

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Burası bi forum ardönü kanal fotosu yapabilecek varmı dedim bunda bu kadar büyütülecek ne var ? neymis enayiymis biri yardımcı oluyor diye enayimi oluyor ? hem bu seni ne kadar ilgilendirir ? yapmak istemiyen yapmasın çokta umrumda bu arada yapacak birini buldum kendi karşılıksız yaparım dedi ve enayi oldugunuda hiç sanmıyorum tam tersine adamın dibi fakat ona enayi gözüyle bakanlar neyse konu kapansın.

SectionFire

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Gönülden gelen yardımlar neden enayilik olsun ki ?
Benim kanal fotomu ve adını söylememin yasak oldugu minecraft forum logomu
Skype : "tuqcan44" sevdiğim kardeşim yapmıştı. Hoşuna giderse onu ekleyebilir yusuf kemalin ricası var dersen yapabilir

Balsamic35

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
O zaman gözlerini kapat,arkanı kapat ve mantıklı konuşmayacaksan çocuksu tavırlarınla beraber başka bir konuya geçiş yap.
Ben burada mantık yürüterek olayı anlatmaya çalışıyorum sen çocuk gibi iğneleme yapıyorsun.
Hiç yakıştıramadım.
Dedi daha önce 13 uyarı almış 1-2 kere banlanmış bir üye @TheProfessional .
İsteğen istediğini yapabilir. Zamanında ücretsiz olarak insanların serverında zevk için build yapıyordum onun dışında zevk için birçok arkadaşımın fotoğrafını photoshop ile rütuşladım. Yani kimse senden 4k çözünürlükte 3dk lık bir video hazırlamanı istemez sayın üye @TheProfessional .