YOUTUBE KANALLARI DESTEĞİ (Kanalı Olan İçeri)

Emir_Erdogan

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Onun yerine hepiniz;
YouTube Kanalınız Veya Siteniz İçin Sponsor Aramayın!
Yaşam Medya Proje Ortağına Başvurun!
-Tasarım
-İntro
-Gelir
-Ücretsiz Reklam Ağı
-Ücretsiz Kanala Özel Android Uygulama
-Diğer Ortaklarımız İle Çalışabilme
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

doluşun

yentibaba

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onun yerine hepiniz;
YouTube Kanalınız Veya Siteniz İçin Sponsor Aramayın!
Yaşam Medya Proje Ortağına Başvurun!
-Tasarım
-İntro
-Gelir
-Ücretsiz Reklam Ağı
-Ücretsiz Kanala Özel Android Uygulama
-Diğer Ortaklarımız İle Çalışabilme

doluşun
Canım kardeşim tavsiye olarak güzel ama reklam yapman hoş olmamış. bence sen buradaki mevzuyu hiç mi hiç anlamamışsın. o yüzden daha yazma lütfen. kanalın varsa başımız üstüne ama elin reklamını yapamazsın konumuzda. Report'lamayacağım bunu bu seferlik.

Abone Olun! youtube.com/c/celikcanvacos
Değerli arkadaşım emrivaki cümleler kurmazsan çok daha istekli şekilde sana abone olmaya geleceklerdir. Bu tarz insanları uzak tutar, itici gelir.
Keşke
"OLUR MUSUNUZ?" soru kalıbını kullansaydın orada. Diğer bir konu da şu ki; sen buradaki diğer kanal sahiplerine abone olmadığın sürece onlar da sana abone olmak istemezler. :) Yine de teşekkürler konumuza katıldığın için.

Son düzenleme:

Emir_Erdogan

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Canım kardeşim tavsiye olarak güzel ama reklam yapman hoş olmamış. bence sen buradaki mevzuyu hiç mi hiç anlamamışsın. o yüzden daha yazma lütfen. kanalın varsa başımız üstüne ama elin reklamını yapamazsın konumuzda. Report'lamayacağım bunu bu seferlik.

Değerli arkadaşım emrivaki cümleler kurmazsan çok daha istekli şekilde sana abone olmaya geleceklerdir. Bu tarz insanları uzak tutar, itici gelir.
Keşke
"OLUR MUSUNUZ?" soru kalıbını kullansaydın orada. Diğer bir konu da şu ki; sen buradaki diğer kanal sahiplerine abone olmadığın sürece onlar da sana abone olmak istemezler. :) Yine de teşekkürler konumuza katıldığın için.
kardeşim sistemi ben kurdum amacım ise izlesene.com gibi firmaların büyük youtuber lara tanıdığı avantajı birazda küçük youtuberların görmesi güzel olmaz mı mesela 50 abonelik bir kanalın android uygulaması olsa ? report etmediğin için teşekkür ederim

denizcgr

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Abi burda herkes kanalını paylaşıyoda kimse kimseye abone olmuyor birbirimize destek olalım diye açıldı bu konu bunu göz önün alın .

Son düzenleme:

yentibaba

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abi burda herkes kanalını paylaşıyoda kimse kimseye abone olmuyor birbirimize destek olalım diye açıldı bu konu bunu göz önün alın .

HAY ALLAH RAZI OLSUN DİLİNE SAĞLIK DENİZ KARDEŞİM. EVET KARDEŞLERİM LÜTFEN BURADAKİ BU ÖNEMLİ AYRINTIYI UNUTMAYALIM; SİZ BAŞKALARINA DESTEK OLACAKSINIZ Kİ BAŞKALARI DA SİZE SEVE SEVE DESTEK OLSUN.
"BEN HİÇ KİMSENİN KANALINA UĞRAMAYAYIM AMAN MİLLET BANA GELİP ABONE OLSUN" dediğiniz an zaten hiçbir destek ve yardım bulamayacaksınızdır. Bencillik hiçbir zaman için kâr getirmemiştir sahibine. Birlikten kuvvet doğar. Herkes burada gördüğü her kalana destek olursa o kanallar da size destek olacaktır. Konunun en başından beri birbirine abone olarak desteklemiş onlarca değerli kardeşimiz var burada :aşık:

Destek olmamızı istediğiniz kanallarınızı bana özelden ulaşarak iletebilirsiniz. Skype üzerinden benimle iletişime geçebilirsiniz. Aktif aboneler ve birbirinden değerli dostlar kazanmak için ekibimiz arasında yer alabilirsiniz
.:şapka:

yentibaba

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Video paylaşma alanı değil kardeşim sen napıyorsun kaldır lütfen konunu biz de sana adam gibi destek olalım. içeriği düzenlemeni bekliyorum acil
sadece kanal linkini vermediğin sürece buradaki üyelerin desteğini bulamayacaksın. konsepti bozuyorsun hiç hoş bir davranış olmadı.

Son düzenleme:

Egoist2

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Video paylaşma alanı değil kardeşim sen napıyorsun kaldır lütfen konunu biz de sana adam gibi destek olalım. içeriği düzenlemeni bekliyorum acil
sadece kanal linkini vermediğin sürece buradaki üyelerin desteğini bulamayacaksın. konsepti bozuyorsun hiç hoş bir davranış olmadı.
duelttım yukarıda

yentibaba

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Egoist2 Teşekkür ederim serdar kardeşim <3
Kardeşimin kaliteli bir kanalı var bizzat abone olup tek tek izledim tarzı ve videoları kaliteli