YouTuber sizce nedir?

Veba_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Youtube para kazanma arzusu ile yanıp tutuşan 12-19 yaş kitlesine hitap etmeye başladı bu kesinlikle doğru. Ama şöyle bir şey var orası globel ve özgür bir ortam o 550.000lik kanalı izlerken birçok kişi eğleniyor ki o kadar fazla aboneye ulaşmış. Bence bu kadar sert eleştriler yanlış. Kanalına giripde disslike atıp yoruma küçük düşürücü şeyler yazmaktansa izlemeden geçip gitmeye tercih ediyorum.

Fatalstorm

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bence youtube %10 bilgi %80 saçma %10 da eğlenceli şeylerin paylaşıldığı yer özellikle youtubeyi minecraft videosu için kullanıyolar ve %90 saçma minecraft videosuyla dolu

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
Senin saydigin herkes birer Youtuber'dir. Sen de ornek verdin, dancer, farmer bunlar da da ayni sekilde. Isini nasil yaparsan yap sonucta o isin bir mensubu olacaksin. Bir ciftcinin butun ekinleri kotu olsa ve firincinin ekmekleri kuflu olsa bile meslekleri hala ciftci, firinci.
Bu bir meslek değil ki? Sunucusu olan bir şahıs oradan para kazanıyor diye ''Serverer'' yada ''Sunucu Yöneticisi'' mesleğini mi ediniyor? Etrafta ''Ben sunucu yöneticisiyim yeah'' diye dolaşmanın ne manası var? Hem zaten 11-12 yaşında çocuk meslek sahibi olamaz. Bu sadece özentilikten ibaret. Youtubeyi para havuzu gibi gören yanlış yetişen çocuklarımız.

Nooxy

NACSSHOST.COM
En iyi cevaplar
1
Bu bir meslek değil ki? Sunucusu olan bir şahıs oradan para kazanıyor diye ''Serverer'' yada ''Sunucu Yöneticisi'' mesleğini mi ediniyor? Etrafta ''Ben sunucu yöneticisiyim yeah'' diye dolaşmanın ne manası var? Hem zaten 11-12 yaşında çocuk meslek sahibi olamaz. Bu sadece özentilikten ibaret. Youtubeyi para havuzu gibi gören yanlış yetişen çocuklarımız.
YouTuber'lik Büyüyünce Bir Meslek Haline Geliyor :)
Ayrıca YouTuberlik'te Düşündüğünüz Kadar Para Yok Doğru Ama Sandığınız Kadar Az Parada Yok, Sponsorlar vs.
Örnek Alıcak Olursak Zeon Logitech, Nitrado Gibi Firmalar Sponsor ve Eşya Felan Gönderiyorlar :)

Sedatreyiz27

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Biraz kaba olacak fakat ;
Kendilerini rezil edip,etmeye devam eden her türlü saçmalıkları yapan,Gündelik yaşamı bırakıp bilgisayar hayatına gömülen abilerin çektiği videoların daha çok abilere ulaştıran kişiye Youtuber deniyor.Ve o efsane girişleri var birde ;
Merhaba arkadaşlar ben ......
Ya sanki başkasını bekliyoduk şimdi küfür edicem mute yerim...
Her gün başkalarının yerine utanmaktan bıktım artık!

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0
Ayrıca YouTuberlik'te Düşündüğünüz Kadar Para Yok Doğru Ama Sandığınız Kadar Az Parada Yok, Sponsorlar vs.
Örnek Alıcak Olursak Zeon Logitech, Nitrado Gibi Firmalar Sponsor ve Eşya Felan Gönderiyorlar :)
Sponsorlar kısmına güldüm sadece, eşya gönderdikten sonra reklamını yapmak zorundalar, yoksa bir şey elde edemez sponsor firma. Ayrıca o sponsor edinmeyi bakkaldan 10kr. sakız almak kadar kolay anlattın.

UcanPatates26

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Stes çarkı döndürürken stres çarkını doritos risk 2.0 lı suya attım.Ardından orayı kendimide atıp ölüm şakası yaptım.Sonra DORİTOS RİSQ 2.0 PORTALINA GİRDİM OMGGG OMGGG CLİCKBAİT YAPARKEN OTURDUM OTURURKEN OSURDUM

NeonZone

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Salih slimereizi veModa benim herşeyim pardon Hayatımı izliyorum
Çok güzel kanallar Hele life master çok iyi kanal yaa uff Arada Çantamda ne var videolarına bakıp çıkıyorum tavsiye çantamda ne var videosu spoilerdeki bakın bence çok güzel çantası keşke benim olsa

MrHappy

En iyi cevaplar
0
Sen ortalama 1 milyon aboneli bir kanalın aylık gelirini biliyor musun? Asgari ücretin katlarcası. Günde 15 saat çalışan işçi sınıfı bu meblağı zorla kazanırken elin ilkokullusu bilgisayar başında oyun oynayarak 4 yıllık lise hayatını YGS ve LYS için heba etmiş, 6 yıl da okulunu okumuş bir tıp mezunu kadar para kazanıyor. Adalet mi dediniz?

Nooxy

NACSSHOST.COM
En iyi cevaplar
1
Sen ortalama 1 milyon aboneli bir kanalın aylık gelirini biliyor musun? Asgari ücretin katlarcası. Günde 15 saat çalışan işçi sınıfı bu meblağı zorla kazanırken elin ilkokullusu bilgisayar başında oyun oynayarak 4 yıllık lise hayatını YGS ve LYS için heba etmiş, 6 yıl da okulunu okumuş bir tıp mezunu kadar para kazanıyor. Adalet mi dediniz?
Ben Sana Adaletten Bahsetmedim Zaten ??
Bana mı ? Yapıyor Bu Mesleği Hayır Kendi İçin Yapıyor, Beni İlgilendiren Bir Kısım Yok Burda ?

MrHappy

En iyi cevaplar
0
Ben Sana Adaletten Bahsetmedim Zaten ??
Bana mı ? Yapıyor Bu Mesleği Hayır Kendi İçin Yapıyor, Beni İlgilendiren Bir Kısım Yok Burda ?
Adalet mi dediniz derken ortalığa söyledim size değil :) Yüklem karmaşası oldu.