jackopmackop

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kadir benim hungergames serevrim varda yardım edebilirmisin HungerGames Güzel Bir Şekilde Kurdumda BETA birazdaha yardıma ihtiyaç var gibi zorlamıyorum zorunda degilsin sadece sordum. edicek misin?

Rakato

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Skript ile etrafı kırmayı engelliyon niye worldguard koyuyorsun o zaman sadece gülümsedim.
ve spawntp plugini varken essentials spawn gerçekten çok iyisiniz. :D

Kod:
on command:
    if player doesn't have permission "kurucu":
        command is not "msg" or "login" or "register" or "sunucu" or "efekt" or "faction" or "skyblock" or "pvp" or "upack" or "ra" or "l"
        send "&c[&a&lZeusNW&c] &3Lobide Kullanabileceginiz Komutlar; &f&l/msg"
        cancel event

bu kısım craftrion un lobi paketinden aldın bariz :p
Bence eski paketleri paylaşmak yerine CraftRiondan çalıp satıp ortaklıktan atılmana neden olan plugin paketini koysan daha tatlı olurdu.
Not SpawnTP Plugini Yüklüyken LoginTP Pluginini Sunucuya Defalarca Yükleyen Birinin Paketi Bu .

Ki utanmadan bunu yazan arkadaştan bahsediyoruz.

Kullandı maplar ise
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
buldu yabancı sunuculardan alıntıdır.
Buda kullandı Spawn ının bulundu sunucu Play.Disorbs.Net
Ki arkadaşıyla iddaya girmiş bungecord lu sunuculardan map çalalınması zor oldu için benden istedi kırmadım verdim yaptı rezillik
Verdikten 1 Gün Sonra CraftRise'nin Çakma Lobisini Sunucuya Eklemişti Böyle Bir Rezil İnsan.

Bunu yaptım için kendimi kötü hissediyorum ama emeğe saygısı olmayan birini böyle yapması gücüme gidiyor ümarım hakkımda kötü bir fikre kapılmassınız okudunuz için teşekkür ederim iyi formlar dilerim herkese.

Ridvan_44

Play.CrafRion.Com
En iyi cevaplar
0
Skript ile etrafı kırmayı engelliyon niye worldguard koyuyorsun o zaman sadece gülümsedim.
ve spawntp plugini varken essentials spawn gerçekten çok iyisiniz. :D

Kod:
on command:
    if player doesn't have permission "kurucu":
        command is not "msg" or "login" or "register" or "sunucu" or "efekt" or "faction" or "skyblock" or "pvp" or "upack" or "ra" or "l"
        send "&c[&a&lZeusNW&c] &3Lobide Kullanabileceginiz Komutlar; &f&l/msg"
        cancel event

bu kısım craftrion un lobi paketinden aldın bariz :p
Bence eski paketleri paylaşmak yerine CraftRiondan çalıp satıp ortaklıktan atılmana neden olan plugin paketini koysan daha tatlı olurdu.
Not SpawnTP Plugini Yüklüyken LoginTP Pluginini Sunucuya Defalarca Yükleyen Birinin Paketi Bu .

Ki utanmadan bunu yazan arkadaştan bahsediyoruz.

Kullandı maplar ise
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
buldu yabancı sunuculardan alıntıdır.
Buda kullandı Spawn ının bulundu sunucu Play.Disorbs.Net
Ki arkadaşıyla iddaya girmiş bungecord lu sunuculardan map çalalınması zor oldu için benden istedi kırmadım verdim yaptı rezillik
Verdikten 1 Gün Sonra CraftRise'nin Çakma Lobisini Sunucuya Eklemişti Böyle Bir Rezil İnsan.

Bunu yaptım için kendimi kötü hissediyorum ama emeğe saygısı olmayan birini böyle yapması gücüme gidiyor ümarım hakkımda kötü bir fikre kapılmassınız okudunuz için teşekkür ederim iyi formlar dilerim herkese.
Ağladım be :)

jackopmackop

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
BEYLER NASIL SKRİPTLE HUNGERGAMESE HARAÇ FALAN EKLERİZ KİTLERİ GİRİNCE ENDVANTERDE İTEM OLMASINI İSTİYORUM İTEME SAĞ TIKLAYINCA KİT MENÜSÜ AÇILICAK SKRİPTLE NASIL YAPARIM BİLEN VARSA YAZARSA BURAYA ÇOK ACİL :)