Teşekkür ederim.Güzel bir paket olmuş eline sağlık.
Katılıyorum SizePlugin paketi M.C-T.R den alıntı olmuş .
Amacım Burada Yardım Etmek Oyuncular Google'ye Lobi Paketi Yazınca Bulabilsinler yani anlatabildimmi ?Şu hazır paketleri lütfen rica ediyorum yapmayın hatta bunlar tüm forumlarda yasaklansın bunun yüzünden adamlar emek vermeden sunucu alıyor yinede barmaklarına sağlık
Google'de zaten en önde çıkıyor o lobi eklenti paketi!Amacım Burada Yardım Etmek Oyuncular Google'ye Lobi Paketi Yazınca Bulabilsinler yani anlatabildimmi ?
WitherLegend MC - TR'Dekini Diyor isen Oradaki Kişi benim Ortağım Altay yani Oradaki İsmi İle Joker Bey Buradaki İsmi İle @AkiraYaptığınız ayıp bir şey! RESMEN REZİLLİK! Dalga mı geçiyorsunuz? Başka forumda yayınlandı bu!
Google'de zaten en önde çıkıyor o lobi eklenti paketi!
Boşuna bahane bulma...
Skript İle Bilmiyorum Ama Plugin İle CustomJoinİtems Adlı Plugin'i Kullanabilirsiniz.KadirYalcinCR ben hungergamese nasıl lobi gibi giriş itemleri eklerim mesela girişte stick vericek endvantere sağ tıklayınca kitler açılıcak. Skrpitle Nasıl Yaparım Pluginle Uğraşmak istemiyorum skriptli bilen varsa yazsın help.
Teşekkürler TürkiyeSkript İle Bilmiyorum Ama Plugin İle CustomJoinİtems Adlı Plugin'i Kullanabilirsiniz.
Buradan Paylaşmam Biraz Sıkıntı Olabilir ZeusNW Adlı Sunucum var FORUMDA Arayarak Bulabilirsin.Teşekkürler Türkiye
Kadir Yalçın Senin Serverin Varsa İp ver geliyim.